Yandex Metrica

Elon Musk'tan garip hareket: Twitter genel merkezine elinde lavaboyla girdi!

Elon Musk'tan garip hareket: Twitter genel merkezine elinde lavaboyla girdi!

Twitter'ı cuma günü satın alması beklenen ünlü milyarder Elon Musk, sosyal medya devinin San Francisco'daki genel merkezine elinde porselen bir lavaboyla girdi. Musk, bu garip hareketini sosyal medya hesabından paylaştı.

Dünya

23.01.2024, 19:59

Dünyaca ünlü milyarder, SpaceX ve Tesla CEO'su Elon Musk, cuma günü yeni sahibi olmaya hazaırlandığı Twitter’ın genel merkezine elinde porselen bir lavaboyla girerek şaşırttı.

Maduro'dan Siyonist İsrail destekçesi Milei'ye tepki! 'Bunun adı yalakalık' Maduro'dan Siyonist İsrail destekçesi Milei'ye tepki! 'Bunun adı yalakalık' Haberi Görüntüle

"BUNUN GİRMESİNE İZİN VERİN"

Twitter'ın satın alınmasına yönelik anlaşmayı cuma günü imzalayacağı duyurulan Musk, ABD'nin California eyaletinde yer alan San Francisco kentindeki Twitter Genel Merkezine elinde porselen bir lavaboyla girdi. Musk, söz konusu videoyu, "Twitter Genel Merkezine giriş. Bunun içeri girmesine izin verin" şeklindeki ifadelerle paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti terör örgütü PKK'yı panikletti: Irak yönetimine çağrıda bulundular Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti terör örgütü PKK'yı panikletti: Irak yönetimine... Haberi Görüntüle

BOZULAN ANLAŞMA YENİDEN SAĞLANMIŞTI

Nisan ayında Twitter'a hisse başına 54,20 dolar fiyat veren Musk, toplamda 44 milyar dolarlık bir satın alma anlaşması üzerinde Twitter ile anlaşma sağlamıştı. Twitter'daki bot hesapların şirketin iddia ettiğinden fazla olduğunu belirten Musk, geçtiğimiz temmuz ayında anlaşmayı feshetmişti. Twitter, Musk'ın suçlamalarını reddetmiş ve Musk'ı anlaşmayı feshettiği için mahkemeye vermişti. İlerleyen günlerde ise Twitter ve Musk arasında yeniden anlaşma sağlanmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading