Yandex Metrica

Elon Musk şaşkınlığını gizleyemedi! ABD'deki mültecilerden rahatsız olan kaçak Türk'ün yorumu viral oldu!

Elon Musk şaşkınlığını gizleyemedi! ABD'deki mültecilerden rahatsız olan kaçak Türk'ün yorumu viral oldu!

Son yıllarda Amerika'nın en büyük sorunları arasında yerini alan Meksika sınırından kaçak geçen göçmenlere yönelik kriz devam ediyor. Meksika sınırındaki kaçak göçmenlere mikrofon uzatan bir gazeteci Türk göçmene denk geldi ve söyledikleri Amerika'da viral oldu. Göçmen'in açıkamaları Elon Musk'ın da gündeminde yerini aldı. 

Dünya

24.05.2024, 11:38

Amerika Birleşik Devletleri'nin Meksika sınırından kaçak yollarla ülkeye giriş yapan binelerce göçmen ile baş edemeyen Amerika bir türlü çözüm bulamadı. Fox News'in muhabiri Bill Melugin ise sınır bölgesine giderek mültecilerle röportaj yaptı. Ünlü muhabirin mikrofonu kaçak Türk vatandaşı ise söyledikleriyle Amerika'da viral oldu.

Macaristan Başbakanı Orban'a Rusya cezası: Ortak karar alındı Macaristan Başbakanı Orban'a Rusya cezası: Ortak karar alındı Haberi Görüntüle

KAÇAK TÜRK'ÜN YORUMU VİRAL OLDU

İsmi verilmeyen Türk göçmen, "Aslında ABD halkı tamamen haklı. Bu ülkeye kimler geliyor? Bilmiyorlar. Tamam, ben iyiyim. Ama ya diğerleri iyi değilse?" dedi.

Türk vatandaşı verdiği röportajında, ''Ya onlar katil, psikopat ya da başka bir şeyse? Bunun garantisi yok." dedi. Türk vatandaşı'na yöneltilen, "Sınırı kimlerin geçtiği konusunda endişeleniyor musun?" sorusuna ise, "Evet, çünkü insanlar normal değil gibi." dedi. 

Dolar kabusu her gün daha da büyüyor: Yeni Capitol Hill baskını artık garanti! SWIFT yerine CIPS geliyor Dolar kabusu her gün daha da büyüyor: Yeni Capitol Hill... Haberi Görüntüle

ELON MUSK'TAN ŞAŞIRTAN YORUM

O sözleri muhabir Bill Melugin sosyal medya hesabı X hesabı üzerinden, yaptığı paylaşımın altına Space X ve Tesla sahibi Elon Musk ''Cidden'' yorumunu yaptı.

Başına 15 milyon dolar ödül konulmuştu! Dünyanın en büyük uyuşturucu baronu yakalandı! Yanında El Chapo'nun oğlu da vardı! Başına 15 milyon dolar ödül konulmuştu! Dünyanın en büyük uyuşturucu... Haberi Görüntüle

KARTELLERE 10 BİN DOLAR ÖDEDİ

Kaçak Türk ise verdiği röportajda ABD'ye giren Türk vatandaşının Meksika kartellerine 10 bin dolara ödeyerek sınırdan geçtiğini ifade etti. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading