Yandex Metrica

Elon Musk rüya projesini Twitter'dan duyurdu: Ronaldo'nun takımını satın alıyor

Elon Musk rüya projesini Twitter'dan duyurdu: Ronaldo'nun takımını satın alıyor

Twitter'ı almaktan vazgeçen Elon Musk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Manchester United'ı satın alıyorum" paylaşımında bulundu.

Dünya

05.02.2024, 13:44

Sosyal medya platformu Twitter'ı almaktan vazgeçen Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk bu kez gözünü dünyaca ünlü futbol kulübüne dikti. 

Suriye'den Türkiye açıklaması: 'Görüşmelere hazırız' Suriye'den Türkiye açıklaması: 'Görüşmelere hazırız' Haberi Görüntüle

MANCHESTER UNİTED'I SATIN ALACAK

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği İngiliz futbol kulübü Manchester United'ı satın alacağını dile getirdi.

ABD'de seçime kan bulaştı: Donald Trump'a silahlı saldırı! Görüntüler dünyayı sarstı ABD'de seçime kan bulaştı: Donald Trump'a silahlı saldırı! Görüntüler dünyayı... Haberi Görüntüle

''SAĞ KESİMİNİ DESTEKLİYORUM''

Elon Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Açıkçası, Cumhuriyetçi Parti'nin sol, Demokrat Parti'nin sağ kesimini destekliyorum! Ayrıca Manchester United'ı satın alıyorum, rica ederim" dedi. 

Fiyatını duyan kapış kapış aldı! Xiaomi ve Samsung'un yeni rakibi üç saatte 100.000 sattı Fiyatını duyan kapış kapış aldı! Xiaomi ve Samsung'un yeni rakibi... Haberi Görüntüle

''KOMEDİ BENİM EK İŞİM''

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, birkaç saat sonra bir paylaşım daha yaparak "Komedi benim ek işim" ifadelerini kullandı. Musk'ın bu paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırırken kullanıcılar konuyla ilgili binlerce tweet atıp yorumda bulundu.

Öte yandan Forbes, bu yılki yıllık sıralamasında, Manchester United'ı, Real Madrid ve Barcelona'nın ardından 4,6 milyar dolar değerinde dünyanın en değerli üçüncü futbol kulübü olarak derecelendirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading