Yandex Metrica

Eli işte gözü oynaşta… Meclis'te aşk kokusu! Gay başbakan sosyal medyada gündem oldu

Bu yılın ilk aylarında Fransa'nın en genç başbakanı ve aynı zamanda ilk gay başkanı olan Gabriel Attal'ın Meclis'te salonunda yaptığı mimikler sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada gelen yorumların çoğunda Meclis'te aşk kokusu var yorumları yapıldı.

Dünya

24.04.2024, 13:33

2024'ün ocak ayında Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından tarihi bir atamayla ülkenin yeni başbakanı seçilen 34 yaşındaki Gabriel Attal, Fransa Parlamentosu'na damga vurdu. 

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan uyarı: 'Gazze gibi oluruz' KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan uyarı: 'Gazze gibi oluruz' Haberi Görüntüle

KAŞI GÖZÜ AYRI OYNADI

Hatırlanacağı üzere Fransa'nın şimdiye kadarki en genç başbakanı ve bu görevde görev yapan ilk eşcinsel erkek olarak tarihe geçen Gabriel Attal Meclis salonun'da jest ve minikleri ile yaptığı hareketlerle sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Yerel halk isyan etti! Binlerce halk sokağa döküldü! O ülke artık turistleri istemiyor! Yerel halk isyan etti! Binlerce halk sokağa döküldü! O ülke... Haberi Görüntüle

GAY BAŞBAKAN ATTAL NE YAPIYOR?

Elinde oynadığı zarfla etrafa gülücükler dağıtan Gabriel Attal, jest ve minikleri ile sanki birine aşkını ifade ediyormuş gibi gözüktü. Sosyal medyada gelen yorumlarda ise, "Meclis'te aşk kokusu var", "Trans başbakan gözüne birini kestirmiş gibi duyuor", "Netflix yeni senaryosunu buldu bile" yorumları yapıldı.

Dünya'ya dönen astronottan şoke eden açıklama: Görmemem gereken bir şey gördüm! Dünya'ya dönen astronottan şoke eden açıklama: Görmemem gereken bir şey... Haberi Görüntüle

LGBT LOBİSİNİN EN GÜÇLÜ SAVUNUCUSU

Öte yandan Fransa'nın eşcinsel başbakanı dünyanın en önde gelen ve LGBT savunucu olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle çocukları hedef alan bu yapının Avrupa'da yayılmasınına öncülük etmesi adına Fransa Başbakanlığına getirildiğini savunanlar bile var.

Ateşkes olsa bile saldırıya devam edecekler: MOSSAD direktöründen çarpıcı açıklama! Ateşkes olsa bile saldırıya devam edecekler: MOSSAD direktöründen çarpıcı açıklama! Haberi Görüntüle

FRANSA KABİNESİNDE LEZBİYEN BAKAN

Ayrıca, Emmanuel Macron Gabriel Attal'ın yanı sıra kabine üyelerini de LGBT lobisinin öne sürdüğü isimlerden seçiyor. Öyle ki Macron kabinesindeki bakanlardan 33 yaşındaki Fas asıllı Gençlik Bakanı Sarah El Hairy lezbiyen olduğunu açıklamıştı.

Fransa Gençlik Bakanı Sarah El Hairy.jpg

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

1

1

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading