Yandex Metrica

Dünyanın en çok takip edilen TikTok fenomeni Khaby Lame'den samimi açıklama! 'Müslüman...

Dünyanın en çok takip edilen TikTok fenomeni Khaby Lame'den samimi açıklama! 'Müslüman...

TikTok'ta en çok takip edilen fenomen Khaby Lame, verdiği bir röportajda Müslüman olduğunu hatta hafız olduğunu açıkladı. Senegalli Lame, burada hafızlığını tamamlamak için okula gittiği ve tamamladığını belirti.

Dünya

25.03.2024, 19:32

Khaby Lame, Senegalli Müslüman-Afrikalı bir ailede dünyaya gelen 22 yaşındaki TikTok fenomeni olarak ün saldı. 

Sosyal medyada bir soru-cevap oturumuna katılan Lame, kendisi hakkında bazı açıklamalarda bulundu. 

İtalyan medyasına konuşan Lame, Müslüman kimliğinden bahsederek, "Evet, ben bir Müslümanım, pratik bir Müslümanım, başka ne diyeceğimi bilmiyorum" dedi.

Siyonist rejim'den Adidas'a baskı! Filistin kökenli model Bella Hadid'i reklam filminden çıkarıldı! Siyonist rejim'den Adidas'a baskı! Filistin kökenli model Bella Hadid'i reklam... Haberi Görüntüle

14 YAŞINDAYKEN HAFIZLIK YAPTI 

Lame, 9 Mart 2000'de Senegal'de doğduğunu söyledi. 1 yaşındayken ailesinin İtalya'ya taşındığını belirten Lame, 14 yaşındayken, ailesi tarafından Senegal'deki İslami bir okula, İslam'ı öğrenmek ve Hafız olmak için gönderildiğini belirtti. 

iPhone kullanıcılarının yüzünü güldürecek gelişme: Artık geri gelecek iPhone kullanıcılarının yüzünü güldürecek gelişme: Artık geri gelecek Haberi Görüntüle

SESSİZ KOMEDİ VİDEOLARIYLA ÜN KAZANDI 

Lame, sessiz komedi videolarıyla ün kazandı. Lame, videolarında komik aktiviteler gerçekleştiriyor. Kısa sürede YouTube ve TikTok'ta milyonlarca takipçiye ulaştı. Khaby Lame TikTok'ta şu an 142.7 milyon takipçiye sahip. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading