Yandex Metrica

Dünyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik yağmuru: 19 ülke lideri telefonla aradı

Dünyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik yağmuru: 19 ülke lideri telefonla aradı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 19 ülkenin liderinin seçim zaferinden ötürü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak tebrik ettiğini duyurdu.

Dünya

23.01.2024, 22:22

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Dünya liderleri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim galibiyetini kutlamaya devam ediyor. Azerbaycan, Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan, ABD, Rusya, Ukrayna, İngiltere, Almanya, Fransa, Hollanda, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Filistin, İsrail, Libya, Pakistan, Gine Bissau’nun devlet ve hükümet başkanları doğrudan telefonla arayarak tebriklerini iletti.

Ramazan Bayramı kana bulandı: Siyonist İsrail saldırılarını şiddetlendirdi Ramazan Bayramı kana bulandı: Siyonist İsrail saldırılarını şiddetlendirdi Haberi Görüntüle

19 ÜLKEDEN TEBRİK TELEFONU

Sayın Cumhurbaşkanımız şu ana kadar 19 ülkeden tebrik telefonu aldı. Ayrıca, 100’ün üzerinde ülke ve uluslararası kuruluş lideri yazılı mesajla Sayın Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesini kutladı.

Sayın Cumhurbaşkanımız, lider diplomasisinin imkanlarını ikili ilişkilerimizi geliştirmek, bölgesel ve küresel meseleri çözüme kavuşturmak, barış ve istikrara katkı vermek için kullanmaya yeni dönemde de devam edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading