Yandex Metrica

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid'den İsrail'e tepki! Her Filistinliyi terörist olarak görüyorlar! Bu şeytanca

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid'den İsrail'e tepki! Her Filistinliyi terörist olarak görüyorlar! Bu şeytanca

Filistinli asıllı model Gigi Hadid'den İsrail'e sert tepki geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gigi Hadid, "İsrail, her Filistinli’yi 'terörist', her Filistin haklarını savunanı 'antisemitist' görüyor" dedi. Ayrıca Hadid, İsrail'in bu tavrını "Çok şeytanca" bulduğunu söyledi.

Dünya

30.04.2024, 20:44

7 Ekim'den bu yana Gazze'de kadın, çocuk, genç, yaşlı ayırt etmeden soykırım yapan katil İsrail'e dünyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. Her ne kadar Batılı hükümetler soykırıma gözlerini kapatsa da halk katlaimlara sessiz kalmamayı tercih ediyor. 

Türk donanması akıllarını aldı: Yunan basınından işgal iftirası: Erdoğan meydan okudu! Türk donanması akıllarını aldı: Yunan basınından işgal iftirası: Erdoğan meydan... Haberi Görüntüle

İSRAİL'E TEPKİ ÇIĞ OLDU

Dünyanın her yeriden Filistin'e yönelik destek eylemleri sürerken katil İsrail'in soykırımı durdurması için protestolar sürüyor. Son olarak İsrail'e yönelik eleştirilerini ve tepkisini sık sık dile getiren ünlü model Gigi Hadid yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin Suriye adımı PKK'nın hamisi ABD'yi endişelendirdi! 'Normalleşmeye karşıyız' Türkiye'nin Suriye adımı PKK'nın hamisi ABD'yi endişelendirdi! 'Normalleşmeye karşıyız' Haberi Görüntüle

"FİLİSTİNLİLERİ TERÖRİST OLARAK GÖRÜYORLAR"

İsrail'in barbar tutumunu eleştiren Filistin asıllı manken Gigi Hadid, İsrail'in Filistinlileri terörist olarak gördüğünü söyledi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hadid "İsrail, her Filistinli'yi 'terörist', her Filistin haklarını savunanı 'antisemitist', hükümetinin hareketlerine karşı çıkan her İsrailli'yi 'kendine düşman' olarak görüyor, hatta Yahudiliğini kınıyor." dedi.

Ateşle oynuyoruz! Alman medyasında Rusya korkusu: Nükleer tehdit ikiye katladı Ateşle oynuyoruz! Alman medyasında Rusya korkusu: Nükleer tehdit ikiye katladı Haberi Görüntüle

ŞEYTANCA BİR DÜŞÜNCE

İsrail'in bu tavrını  "Şeytanca" bulduğunu belirten Hadid, "Yani, İsrail dışında herkes yalan mı söylüyor veya yanlış mı yapıyor? Çok şeytanca ya da rahatsız edici bir şey olmasaydı komik bulurdum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading