Yandex Metrica

Dünya Putin'in fotoğrafını konuşuyor! Hastalığı kötüye gidiyor

Dünya Putin'in fotoğrafını konuşuyor! Hastalığı kötüye gidiyor

Rusya, Mariupol'ün tamamen kontrol altına alındığını açıkladı. Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu Putin’e Mariupol’ün alındığını bizzat iletti. İkilinin bir araya geldiği fotoğrafta Putin'in oturduğu masanın kenarını sıkıca tutması hastalık söylentilerini bir kez daha gündeme getirdi.

Dünya

23.01.2024, 19:10

Rusya-Ukrayna savaşı tüm hızıyla devam ediyor. Rusya, Mariupol'ün tamamen kontrol altına alındığını açıkladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Mariupol’de Azovstal fabrikasına baskın yapılmamasını, burada silah bırakan Ukraynalı güçlere iyi muamele yapılmasını istedi. Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu Putin’e Mariupol’ün alındığını bizzat iletti. Dünyanın gözü bu ikilinin Kremlin tarafından servis edilen fotoğrafına çevrilirken dikkat çeken bir detay gözlerden kaçmadı.

Netanyahu'nun paçaları tutuştu! Trump'a yalakalık yapmaya başladı Netanyahu'nun paçaları tutuştu! Trump'a yalakalık yapmaya başladı Haberi Görüntüle

MASANIN KENARINI SIKICA TUTTU

Yayınlanan bu videoda Putin’in oldukça keyifsiz olduğu gözlendi. Rus lider için Mariupol’de yaşanan zaferin kendisini hiç sevindirmediği yorumları yapıldı. Ayrıca Rus liderin hem Sergey Şoygu ile olan görüşmesinde hem de yine dün gerçekleşen Nikolay Tokarev’le olan toplantısında oturduğu masanın kenarını sıkıca tutması hastalık söylentilerini bir kez daha gündeme getirdi. Uzmanlara göre Putin hasta ve sağlığı her geçen gün kötüye gidiyor.

Demokratlar için seçim vakti: Kamala Harris mi, bağış paraları mı? Demokratlar için seçim vakti: Kamala Harris mi, bağış paraları mı? Haberi Görüntüle

YÜZÜNDEKİ VE BOYNUNDAKİ ŞİŞLİKLER DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan Putin’in yüzündeki ve boynu ile ensesindeki şişkinlik steroid tedavi aldığı yönündeki şüpheleri güçlendiriyor. Putin’in savaş başladığından beri onkoloji (Kanser) uzmanı doktorlar tarafından en az 35 kez ziyaret edildiği iddiası yer alıyor.

ABD'den gözdağı! Rusya'dan nükleer resti: 'Çeşitli senaryolara hazırlıklı olmalıyız' ABD'den gözdağı! Rusya'dan nükleer resti: 'Çeşitli senaryolara hazırlıklı olmalıyız' Haberi Görüntüle

YİNE SIKICA MASANIN KENARINI TUTTU

Putin dün Şoygu'nun ardından petrol ve doğalgaz boru hattı taşımacılığı şirketi Transneft'in başkanı Nikolay Tokarev'le de görüşme gerçekleştirdi. Putin'in bu görüşmede de masayı bir an olsun bırakmaması ve sıkıca tutması dikkatlerden kaçmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading