Yandex Metrica

Dünya bu kadını konuşuyor: Soykırıma sessiz kalan medyaya böyle isyan etti

İsrail'in Gazze'de sürdürdüğü soykırıma tepkisiz kalan medya ve hükümetlere karşı isyan dalgası büyüyor. İngiltere'de Yahudilerin güdümündeki medya, vücudu parçalara ayrılmış çocukların haberini vermek yerine Kızıldeniz'deki sorunlardan bahisle 'çay tedariğinde yaşanan krizi' gündeme getiriyor. Bu skandala bir İngiliz kadının verdiği tepki, Yahudilerin tam olarak kontrol edemediği sosyal medya platformlarında dalga dalga yayıldı. 

Dünya

16.04.2024, 22:33

Barbar Yahudilerin kontrolündeki uluslararası medya ve hükümetler, 2,3 milyon Gazzelinin sessizce yok edilmesini hedefliyor. Filistinlilerin topraklarından toplu halde sürgün edilmesi planını destekleyen siyonist şebeke, İsrail'in yol açtığı soykırımı halktan gizlemeye çalışıyor. Yahudilerin kontrolündeki medya aygıtları Gazze'de kadın, çocuk ve bebekler hiç öldürülmemiş gibi davranıyor. 

Vahşete karşı sesini duyurmak isteyen milyonların elinde ise sadece sosyal medya platformları kaldı. Bebek katillerine 7 Ekim'den beri destek veren İngiliz hükümetine İngiliz halkının tepkisi giderek artıyor.

Tıpkı Joe Biden gibi Gazze kasabı Benjamin Netanyahu'nun arkasında duran İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'a halk isyan ediyor. 

Gazze'de İsrail'in katlettiği sivillerin sayısı 30 bini geçti. Şehitlerin 20 binden fazlası kadın ve çocuklardan oluşuyor.

Almanya'da silahlı saldırı! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Almanya'da silahlı saldırı! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

EN KÖTÜ KABUSLARDA BİLE YOKTU

Gazze'deki soykırımı duyurmak isteyen vicdanlı İngilizlerden biri, sosyal paylaşım platformu TikTok'ta yayınlanan görüntüsüyle milyonlarca insanın hislerine tercüman oldu.

İngiliz medyasının Gazze'de çocukların katledildiği haberini yayınlamak yerine Kızıldeniz'deki blokajdan bahsedip 'çay sevkiyatındaki sorunlardan' dem vurduğunu dile getiren bir İngiliz kadın çok paylaşılan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Dürüst olmak gerekirse artık ne diyeceğimi bilmiyorum. En kötü kabuslarda bile bunu göremezdim. Ekim, kasım, aralık, ocak, şubat geçti. Ve biz hâlâ, çocukların yataklarında ya da hastanelerde, mülteci kamplarında havaya uçurulmasını izliyoruz. 

Ve siyonistler, dünyanın en yoğun nüfusunun bulunduğu bölgeye sürdükten sonra orayı hava bombardımanına tutuyor. Çok yoğun nüfuslu bir bölgeyi yoğun bombardımana tutuyor. 

1,7 milyon insan anavatanlarından Mısır’a sürgüne zorlanıyor. Ve dünya sadece izliyor. Ben bunu izlemek istemiyorum. 

Bu mudur olimpiyat ruhu? 'Laik' Fransa'dan ilkel yasak Bu mudur olimpiyat ruhu? 'Laik' Fransa'dan ilkel yasak Haberi Görüntüle

BIDEN VE SUNAK İSRAİL'İ SİLAHLANDIRIYOR

Biden ve Sunak onları finanse ediyor ve silahlandırıyor.

Ve onlara karşı olanları kötü insanlar gibi gösteriyor.

Bu bir milyon insan lanet günler yaşıyor, çocuklar lanet kamplarda havaya uçuruluyor. 

Ve bu haberlerde yer bile almıyor. 

Bugün Daily Mirror’da gördüğüm tek şey, “Çay yok, Yorkshire çayı yok...” 

Kızıldeniz’de durduruldukları için. Siz gerçek misiniz?

12 bin, 13 bin çocuk, 26 bin çocuk ve kadın, kolları ve bacakları uçurulmuş sayısız bebek. 

Bunu sadece izliyorsunuz. 

Ve en iğrenç olan, bunlar eğer beyaz çocuklar olsaydı, bunun olmasına izin vermeyecektiniz. 

Eğer söyleyecek sözüm kalmadı.

Çünkü eğer insanlığımız da yoksa biz neyiz?

Eski bir İngiliz askerinin Rishi Sunak ve hükümetine yönelik geçtiğimiz aylardki isyanı da uzun süre konuşulmuştu.  

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading