Yandex Metrica

DSÖ heyeti Gazze'deki Şifa Hastanesi'nde: Hastaneye ilaç ve yakıt gönderildi

DSÖ heyeti Gazze'deki Şifa Hastanesi'nde: Hastaneye ilaç ve yakıt gönderildi

Dünya Sağlık Örgütü(DSÖ) Gazze Şeridi'nin kuzeyinde bulunan ve sık sık İsrail saldırılarına maruz kalan Şifa Hastanesi'ne tıbbi malzeme ve ilacın yanı sıra 19 bin litre yakıt ulaştırdı.

Dünya

02.03.2024, 13:26

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, Dünya Sağlık Örgütü heyetinin Gazze'nin kuzeyindeki Şifa Hastanesi'ne ziyarette bulunduğunu duyurdu. Ziyarette mevcut durumun yakından incelendiği aktarılırken İsrail'in 29 Şubat'ta insani yardım bekleyenlere düzenlediği saldırıda yaralananlarla bir araya geldiği belirtildi.

F-16'dan Eurofighter'a tüm kritik bilgiler ele geçirildi: Dâhiyane plan tıkır tıkır işliyor F-16'dan Eurofighter'a tüm kritik bilgiler ele geçirildi: Dâhiyane plan tıkır... Haberi Görüntüle

19 BİN LİTRE YAKIT ULAŞTIRILDI

DSÖ, Şifa Hastanesi'ne ilaç, tıbbi ve acil yardım malzemeleriyle beraber 19 bin litre civarında yakıt da ukaştırdı. Sağlık tesislerinin hizmetlerini kesintisiz sürdürebilemsi için ilaç, tıbbi malzeme ve yakıt sağlanması konusunda daha fazla çaba sarf edileceği vurgulanan açıklamada pazar ve salı günleri de kuzeydeki hastanelere 2 tırın gönderilmesi için hazırlıkların yapıldığı bildirildi. İsrail ordusu, perşembe günü Gazze kentinin güneyinde Reşid Caddesi'ndeki Nablusi Kavşağı'nda yardım bekleyen Filistinlilere saldırmış, saldırıda 115 kişi ölmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading