Yandex Metrica

Dışişleri Bakanlığı tepki gösterdi! 'Şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz'

Dışişleri Bakanlığı tepki gösterdi! 'Şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz'

Dışişleri Bakanlığı tarafından İsrail kuvvetlerince Batı Şeria'daki Nablus şehrinde düzenlenen saldırıya ilişkin "şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz" denildi.

Dünya

23.01.2024, 22:19

 Dışişleri Bakanlığı konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, İsrail kuvvetlerince Batı Şeria'daki Nablus şehrinde düzenlenen saldırı sonucunda aralarında yaşlı ve sivillerin de bulunduğu en az 10 Filistinlinin hayatını kaybetmesi ve 100'den fazla kişinin yaralanmasına "şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz" diyerek tepkisini dile getirdi.

Bebek katillerinin Türkiye senaryosuna Dışişleri Bakanlığı'ndan jet cevap: İşlediğiniz suçun hesabını vereceksiniz! Bebek katillerinin Türkiye senaryosuna Dışişleri Bakanlığı'ndan jet cevap: İşlediğiniz suçun... Haberi Görüntüle

SALDIRILAR SÜRATLE DURDURULMALI 

Bölgede bir şiddet sarmalının önüne geçilebilmesi için İsrail makamlarının bu tür saldırıları ve provokasyonları süratle durdurmasının şart olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Baskında hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Allah'tan rahmet, Filistin devleti ve halkına başsağlığı diliyoruz."

Bir, iki, üç değil beş savaş gemisi Ege'de! Türk donanması İtalyan gemisi markaja aldı: Tansiyon yükseldi Bir, iki, üç değil beş savaş gemisi Ege'de! Türk donanması... Haberi Görüntüle

10 FİLİSTİNLİ HAYATINI KAYBETTİ 

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail ordusunun, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Nablus kentine düzenlediği baskında 10 Filistinlinin öldürüldüğünü, 100'den fazla kişinin yaralandığını duyurmuştu. 

Katil İsrail'den TRT ekibine saldırı! Kameraman yaralandı: Türkiye'den sert tepki Katil İsrail'den TRT ekibine saldırı! Kameraman yaralandı: Türkiye'den sert tepki Haberi Görüntüle

ABD'YE ÇAĞRI 

Filistin Devlet Başkanlığı Sözcüsü Nebil Ebu Rudeyne, "işgal güçlerinin, Nablus'a yönelik devam eden saldırısını" kınayarak ABD yönetiminden Filistin halkına yönelik işlenen suçları ve devam eden saldırıları durdurması için acilen harekete geçmesi ve aktif şekilde İsrail hükümetine baskı yapması çağrıda bulunmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading