Yandex Metrica

Devlet eliyle İslam düşmanlığı Hindistan'da! Müslümanları karalayan film vizyona girdi

Devlet eliyle İslam düşmanlığı Hindistan'da! Müslümanları karalayan film vizyona girdi

İslam düşmanı Hindistan Başbakanı Narendra Modi'nin övgülerine konu alan ve Keşmirli Hinduları konu alan film Müslümanları hedef alan diyaloglarla bezendi.

Dünya

02.05.2024, 13:00

Hindistan'ın zulmü altında yönetilen Keşmir bölgesinden Hinduları göçmesini konu alan ve İslam düşmanı Hindistan Başbakanı Narendra Modi'den tam not alan Müslüman karşıtı film yayına girdi. 

Zelenski’den savaşın seyrini değiştirecek acı itiraf: Geri dönerse işimiz çok zor Zelenski’den savaşın seyrini değiştirecek acı itiraf: Geri dönerse işimiz çok... Haberi Görüntüle

MÜSLÜMANLARI KARALAMA KAMPANYASI 

170 dakika olan Keşmir Dosyaları adlı film Keşmirli Hindu anne babasının Müslümanlar tarafından öldürüldüğünü keşfeden bir öğrencinin kurgusal hikayesine odaklanıyor. 

1989 yılında Hindistan'ın zalim yönetimine karşı bir isyan patladığında binlerce Hindu evlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. 

Diğer yandan çok az bir Müslüman topluluğu burada yaşamaya devam ediyor. 

Son dakika... Beyaz Saray duyurdu! Soykırım ortakları Biden ve Netanyahu bir araya geldi Son dakika... Beyaz Saray duyurdu! Soykırım ortakları Biden ve Netanyahu... Haberi Görüntüle

MODİ FİLMİ DESTEKLİYOR

Modi salı günü yaptığı açıklamada filmi beğendiğini, gerçeklerin anlatıldığını ve tepki gösterenlerin itibarsızlaştırma kampanyası yürüttüğünü belirtmişti. 

Modi üstü kapalı bir şekilde, "Yıllardır saklanan gerçeğin ortaya çıkması ve gerçeklerle desteklenmesinden dolayı şoktalar" ifadelerini kullandı. 

Donald Trump'a silahlı saldırı görüntüler ortaya çıktı! ABD alarma geçti! Donald Trump'a silahlı saldırı görüntüler ortaya çıktı! ABD alarma geçti! Haberi Görüntüle

ELEŞTİRMENLER EKSİ PUAN VERDİ 

Sinemalarda tezahürat yapan, nefret sloganları atan ve Müslümanlara karşı şiddet çağrısında bulunanların olduğu çok sayıda video sosyal medyada paylaşıldı. 

Birçok film eleştirmeni ise sinemalarda Müslümanlara karşı şiddeti körükleyen bir filmin oynatılmasının doğru olmadığını belirterek, hükümetin faillere karşı neden harekete geçmediğini sorguladı. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading