Yandex Metrica

Sitede Ara

Deli sahneye çıktı: Ben kayıp dünyanın kralıyım ve seni yok edeceğim!

Arjantinlilerin 'Deli' olarak hitap ettiği Siyonist İsrail destekçisi Javier Milei, Buenos Aires'teki ünlü mekanda sahneye çıktı! 'Ben kayıp bir dünyanın kralıyım! Ben kralım ve seni yok edeceğim!' diyen Milei, izleyicileri şaşkına çevirdi. 

Dünya

24.05.2024, 16:29

İsrail destekçisi Javier Milei, geçen yıl seçilmesinden bu yana ilk stadyum konseri için sahneye çıktı. "Ben kayıp dünyanın kralıyım" diyen Milei, Buenos Aires'teki Luna Park adlı 8.000 kapasiteli ünlü arenada şarkı söyledi.

Gençliğinde Everest adlı Rolling Stones cover grubunun solisti olan ve aynı zamanda opera bestecisi Giuseppe Verdi'nin hayranı olduğu söylenen 53 yaşındaki Milei, "Bunu şarkı söylemek istediğim için yaptım" dedi.

Türkiye'ye uçak satmıyorlardı: Şimdi İHA rakibimiz oldular Türkiye'ye uçak satmıyorlardı: Şimdi İHA rakibimiz oldular Haberi Görüntüle

ARJANTİN'DE İŞSİZLİK ARTIYOR

Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei, son kitabının lansmanı öncesinde La Renga grubunun Panic Show şarkısının kendi versiyonunu söylerken sahnede bir politikacıdan çok bir rock yıldızına benziyordu. Destekçiler 'özgürlük şöleni'nden keyif aldılar ancak eleştirmenler bunu Milei'nin kemer sıkma politikasının daha da kötüleştirdiği ekonomik sıkıntılardan uzaklaşma girişimi olarak nitelendirdi. Dünyanın en yüksek enflasyon oranlarından birine sahip Arjantin'de yoksulluk ve işsizlik artıyor.

Öte yandan Arjantin Cumhurbaşkanı Javier Milei geçtiğimiz günlrede Filistin'i devlet olarak tanıyan İspanya ile diplomatik krizin eşiğine gelmişti. İspanya Başbakanı Pedro Sánchez'in eşi hakkında çirkin ifadelerde bulunan Milei, "Rüşvetçi bir karınız olduğunda kirlenirsiniz ve bunu düşünmek için beş gün ayırırsınız" demişti.

Javier Milei, "Küresel seçkinler sosyalizm fikirlerini uygulamanın ne kadar yıkıcı olabileceğinin farkında değiller. Bunun nasıl bir toplum ve ülke yaratabileceğini, iktidara yapışan insan tipini ve bunun yaratabileceği suiistimal düzeyini bilmiyorlar" dedi. Ve ekledi: "Rüşvetçi bir karınız olduğunda kirlenirsiniz ve bunu düşünmek için beş gün ayırırsınız"

Büyükelçiden akıllara durgunluk veren açıklama: Tayvan Savaşı dünyayı değiştirecek Büyükelçiden akıllara durgunluk veren açıklama: Tayvan Savaşı dünyayı değiştirecek Haberi Görüntüle

"MESCİD'İ AKSA YIKILSIN"

Ayrıca Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei, geçtiğimiz günlerde İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşmüş, "Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıma kararı" aldığını ifade ederek skandal sözlere imza atmıştı. 

Milei ayrıca "Mesih'i getirmek için İslam'ın üçüncü en kutsal mekanı olan Mescid-i Aksa'nın yıkılması gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

3

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading