Yandex Metrica

DEAŞ'tan Putin'e gözdağı! Tehdit mesajı yayınladı: Yeni katliam yakında

139 kişinin katledildiği son yirmi yılın en ölümcül terör saldırısının ardından, şüphelilerin mahkeme görüntüleri, işkenceye maruz kaldıkları iddialarını gündeme getirmişti. İşkence iddiaları ile ilgili Rusya sessizliğini korurken DEAŞ'tan Rusya'ya yeni bir tehdit geldi.

Dünya

09.04.2024, 13:38

Rusya, eli kanlı terör örgütü DAEŞ'in Avrupa'yı hedef alan tarihi saldırının şokunu yaşıyor. Teröristlerin Moskova’yı kana buladığı terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 3'ü çocuk toplam 139’a çıktı.

Saldırının ardından 4 terörist dahil 11 kişi yakalandı. Hakim karşısına çıkarılan 4 terörist tutuklandı. Sorgu sırasında işkence gördüğü bildirilen zanlılardan biri sedye ile getirilirken diğerlerinin de epeyce hırpalandığı anlaşılıyordu. Diğer sanıklar da mahkeme karşısına çıkıp hesap verecek.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin,139 kişinin hayatını kaybettiği Moskova'da yaşanan terör saldırısı sonrası düzenlediği toplantının ardından konuştu.

Ukrayna envanterine yeni transfer: Rus birlikleri 450 SkyRanger ile takip edilecek Ukrayna envanterine yeni transfer: Rus birlikleri 450 SkyRanger ile takip... Haberi Görüntüle

PUTİN: EMRİ KİM VERDİ?

Moskova saldırganlarının Ukrayna'ya gitmeye çalıştığını belirten ve "neden" diye soran Putin, ''Saldırılar radikal islamcılar tarafından yapıldı. İlgilendiğimiz saldırıların kimin işine yaradığı. Suçu kimin işlediğini biliyoruz şimdi kimin emir verdiğini bilmek istiyoruz. Moskova'daki terör saldırıları da Kiev rejminin Rusya'ya saldırılarının bir parçası" dedi.

Gazze'nin ahı tuttu! Irkçı Bakan Itamar Ben-Gvir trafik kazası geçirdi Gazze'nin ahı tuttu! Irkçı Bakan Itamar Ben-Gvir trafik kazası geçirdi Haberi Görüntüle

DEAŞ'TAN PUTİN'E GÖZDAĞI

139 kişinin katledildiği son yirmi yılın en ölümcül terör saldırısının ardından, şüphelilerin mahkeme görüntüleri, işkenceye maruz kaldıkları iddialarını gündeme getirmişti. İşkence iddiaları ile ilgili Rusya sessizliğini korurken DEAŞ'tan Rusya'ya yeni bir tehdit geldi.

'Putin dahil tüm zalim Ruslara tehdit' başlığı ile yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

''Dikkat edin, rehin tutulan kardeşlerimizin intikamını alma fırsatımızın olmadığını düşünmeyin' denildi.Tehdit mesajında 'Evet! Çok ağır, ölümcül, kanlı, yakıcı ve yıkıcı darbeler. Allah'ın izniyle bir katliam bekliyoruz. Çok yakında''

İran'ın İsrail'e yönelik operasyona verdiği isim belli oldu: Hakiki Söz İran'ın İsrail'e yönelik operasyona verdiği isim belli oldu: Hakiki Söz Haberi Görüntüle

IŞİD'DEN PUTİN'E YENİ TEHDİT

Newsweek gazetesi tehdit paylaşımını 'IŞİD Putin'e Yeni Tehdit' başlığı ile okurlarının karşısına çıktı. Daily Mail ise 'Putin'i ve Rusları 'katletmekle' tehdit ediyor' manşetini tercih etti.

Son dakika... Bir protesto da Fransa'da: Tarihi Sorbonne Üniveristesi de Gazze ayaklanmasına katıldı Son dakika... Bir protesto da Fransa'da: Tarihi Sorbonne Üniveristesi de... Haberi Görüntüle

DEAŞ İNTİKAM ALMAK İSTİYOR

Bir başka İngiliz gazetesi Daily Star da 'DEAŞ, Putin'e 'katliam beklemesini' söyledi' ifadelerine yer verdi. Mirror gazetesi de 'DEAŞ, Putin'i "kanlı" intikam almakla tehdit ettiği bildirildi' dedi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

2

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Loading