Yandex Metrica

DEAŞ lideri öldürüldü! Reuters: DEAŞ lideri Ebu İbrahim El-Haşimi El-Kureyşi öldürüldü

DEAŞ lideri öldürüldü! Reuters: DEAŞ lideri Ebu İbrahim El-Haşimi El-Kureyşi öldürüldü

Reuters haber ajansı, terör örgütü DEAŞ'ın lideri Ebu el-Hassan el-Haşimi el-Kureyşi'nin öldürüldüğünü duyurdu. Teröristler yeni lideri olarak, Ebu'l-Hüseyni'l-Hüseyni'l-Kuraşi'yi açıkladı. .

Dünya

23.01.2024, 20:07

Terör örgütü DEAŞ, liderleri Iraklı Ebu Hasan el-Haşimi el-Kureyşi'nin "Allah'ın düşmanlarıyla savaşırken" öldürüldüğünü duyurdu.

Kassam Tugayları duyurdu: Lübnan'dan İsrail'e füze fırlattık Kassam Tugayları duyurdu: Lübnan'dan İsrail'e füze fırlattık Haberi Görüntüle

Kızıl düve propagandası! Faşist bakan skandala çocuklarını da alet etti: Kızıl düveyi yüceltiyoruz çünkü... Kızıl düve propagandası! Faşist bakan skandala çocuklarını da alet etti:... Haberi Görüntüle

YENİ TERÖRİSTBAŞI ATANDI

DEAŞ sözcüsü, yayınladığı sesli bir mesajda sözde "Müslümanların yeni halifesi" olarak nitelendirdiği liderlik rolüne, Ebu el-Hüseyin el-Hüseyni el-Kureyşi'nin atandığını duyurdu.

Grubun sözcüsü Ebu Ömer el-Muhacir, yayınladığı sesli mesajında ​​Iraklı liderlerinin nasıl öldüğüne dair detay paylaşmadı.

ABD'li General İsrail'e geldikten sonra Netanyahu: İsrail'e zarar veren herkesi vururuz ABD'li General İsrail'e geldikten sonra Netanyahu: İsrail'e zarar veren herkesi... Haberi Görüntüle

Hizbullah katyuşalar ile saldırdı: İsrail askeri mevzileri vuruldu Hizbullah katyuşalar ile saldırdı: İsrail askeri mevzileri vuruldu Haberi Görüntüle

BAĞDADİ'NİN ÖLDÜRÜLMESİ

Irak ve Suriye'de "halifelik" ilan ettikten sonra yenilgiye uğratılan örgütün lideri Abubekir El Bağdadi, Suriye'de 2019 yılında ABD operasyonunda öldürülmüştü.

Bağdadi'nin yerine geçen Ebu İbrahim el-Haşimi el-Kureyşi ise, şubat ayında ABD özel kuvvetlerinin Suriye'nin kuzeybatısında düzenlediği bir operasyonda öldürülmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading