Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2 metrelik koruması Yunanistan'ı salladı: Gözlerini üzerinden ayırmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2 metrelik koruması Yunanistan'ı salladı: Gözlerini üzerinden ayırmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6 yıl aranın ardından Yunanistan'a gerçekleştirdiği ziyaret komşu medyasında geniş yer aldı. Yunanistan ziyareti dünya kamuoyunda büyük ses getirdi. Yunan gazeteleri, Erdoğan'a ülkedeki temasları boyunca eşlik eden uzun boylu ve bıyıklı korumaya dikkat çekti.

Dünya

20.05.2024, 23:34

Yoğun diplomasi trafiğine devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 yıl aranın ardından 7 Aralık tarihinde Yunanistan'a resmi ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, burada mevkidaşı Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropoulou ile bir araya geldi. Erdoğan, sonra Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis ile de görüştü. 

Yunanistan'ın Türk hazımsızlığı: Batı Trakya'da dört ilkokulu daha kapatacak Yunanistan'ın Türk hazımsızlığı: Batı Trakya'da dört ilkokulu daha kapatacak Haberi Görüntüle

7 GÜNLÜK VİZE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atina’da Başbakan Kiryakos Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Yunanistan Başbakanı Miçotakis Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada Yunan adalarında Türklere 7 günlük turist vizesi sağlanacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerini kullandı.

Soykırımcı İsrail'den Gazze'de ateşkes açıklaması: Biden-Netanyahu görüşmesi gerekçe gösterildi Soykırımcı İsrail'den Gazze'de ateşkes açıklaması: Biden-Netanyahu görüşmesi gerekçe gösterildi Haberi Görüntüle

ATİNA BİLDİRGESİ İMZALANDI

Ayrıca iki ülke arasında Atina Bildirgesi imzalandı. Türkiye ve Yunanistan'ın taraf olduğu Atina Bildirgesi'ne göre iki ülke, siyasi diyalog, pozitif gündem, güven artırıcı önlemler konularında devamlı, yapıcı istişarelerde bulunacak. Her iki tarafın da mevcut ve gelecekteki zorluklar karşısında birbirlerinin hukuki pozisyonlarına halel getirmeksizin dayanışma ruhunu geliştireceklerini vurgulandı. Taraflar, bildirgenin ruhunu zayıflatacak, itibarsızlaştıracak veya bölgelerinde barış ve istikrarın muhafazasını tehlikeye atacak her türlü beyan ve eylemlerden kaçınacak.

Doktorlar kanser diyerek acil ameliyata aldı! Genç kadının akciğerinden aldıkları parça şoke etti! Doktorlar kanser diyerek acil ameliyata aldı! Genç kadının akciğerinden aldıkları... Haberi Görüntüle

''UZUN BOYLU KORUMASI DİKKAT ÇEKTİ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6 yıl aranın ardından ziyaret ettiği Yunanistan'da bir detay dikkat çekti. Yunanistan medyası, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın korumalarını mercek altına aldı. Yunanistan'ın yüksek tirajlı gazetelerinden Proto Thema, Erdoğan'a Atina'daki temasları boyunca eşlik eden uzun boylu korumayı manşetlerine taşıdı. Gazete, "Erdoğan ve heyetinin 7 saatlik Atina temasları sırasında güvenlik tahmin edilemez herhangi bir olayı engellemek için üst düzeydeydi. Fakat Erdoğan'ın uzun boylu özel koruması dikkatlerden kaçmadı" yorumunu yaptı.

Hedef Berlin! Alman generalden Rusya uyarısı: Her yıl 1.000'den fazla tank üretiyorlar Hedef Berlin! Alman generalden Rusya uyarısı: Her yıl 1.000'den fazla... Haberi Görüntüle

"GÖZLERİNİ ERDOĞAN'IN ÜZERİNDEN AYIRMADI"

SKAI televizyonunun görüntülerine de yer veren Proto Thema, "2 metrelik koruma Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atina'daki Eleftherios Venizelos Havalimanı'na iniş yapar yapmaz gözlerini üzerinden ayırmadı" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading