Yandex Metrica

Çin'den Apple'ı bitirecek ambargo! iPhone'un en önemli özelliği yasaklandı

Çin'den Apple'ı bitirecek ambargo! iPhone'un en önemli özelliği yasaklandı

Apple'ın telefonlar için yeni güncellemesi Çin'deki bazı kullanıcılar için yeni kısıtlamalar getirdi. Dosya paylaşmak için kullanılan AirDrop'a getirilen kısıtlamanın yaknda diğer ülkelerde de uygulanması bekleniyor.

Dünya

19.02.2024, 23:45

Çin'de yaşayan Apple kullanıcıları iOS 16.1.1 güncellemesini iPhone'larına yükledikten sonra AirDrop kullanım süresine kısıtlama geldiğini fark etti.  AirDrop ayarı “Herkes için” olarak ayarlanmışsa 10 dakika sonra otomatik olarak Yalnızca Kişiler’e dönüyor. 

Ay'da 14 tenis kortu büyüklüğünde mağara keşfedildi! İnsan için son derece uygun Ay'da 14 tenis kortu büyüklüğünde mağara keşfedildi! İnsan için son... Haberi Görüntüle

AIRDROP KISITLAMA GÖRMEYEN BİR KAÇ UYGULAMADAN BİRİYDİ 

Söz konusu kısıtlama için Çinli kullanıcılar, "İnsanlar AirDrop’u kapatmayı unutabiliyor, tanınmayan kişilerden dosya paylaşım isteği gelebiliyor" yorumu yaparken Apple'ın Çin'e bir yanıtı olarak da değerlendirilebiliyor. 

AirDrop Çin'de iletişim sansürünün uygulanmadığı birkaç uygulamadan biri olurken bu sebeple uygulamaya kısıtlama geldiği tahmin ediliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading