Yandex Metrica

Cansız bedeni kukla gibi oynattı: Ölen amcasına kredi çektirmek istedi... Dolandırıcılıkta son nokta

Brezilya'da hayatını kaybeden amcası bankaya getiren kadın, amcasının cansız bedenini kukla gibi oynatarak kredi çekmek istedi. Adamın hareketsizliğinde ve kadının tavırlarından şüphelenen kadın durumu polise haber verdi.

Dünya

29.04.2024, 09:14

Dünyayı şoke eden olayın adresi Brezilya olarak kayıtlara geçti. Daha önce akıllara durgunluk veren birçok hırsızlık ve dolandırıcılık haberi ile gündeme gelen Brezilya bu sefer ise sınırları fazlasıyla zorladı.

Tüm kehanetleri gerçekleşmişti! Akıllara durgunluk veren The Simpsonlar dizisi 37 yıldan beri yayında! İşte dizideki tüm kehanetler ve gerçekleri... Tüm kehanetleri gerçekleşmişti! Akıllara durgunluk veren The Simpsonlar dizisi 37... Haberi Görüntüle

ÖLEN AMCASINA KREDİ ÇEKTİRDİ

Ölü amcası ile bankaya gelen ve kredi kuyruğuna giren kadın, hayatını kaybetmiş olan amcasına kredi çektirmek istedi. Amcasının ölü bedeni ile adete bir kukla gibi oynayan kurnaz kadın, amcasının okuma yazma bilmediğini öne sürerek sözleşme kağıtlarına parmak bastırmak istedi.

Tekerlekli sandalyede oturan adamın hareketlerinden şüphelenen banka görevlisi ise durumu polis yetkililerine bildirdi.

İHA saldırısından dolayı hava sahası kapatılmıştı: Irak'tan İran'a ilk adım! İHA saldırısından dolayı hava sahası kapatılmıştı: Irak'tan İran'a ilk adım! Haberi Görüntüle

ÖLÜ CANLAR GERÇEK OLDU

Nikolay Gogol'un dünya klasiklerinden "Ölü Canlar" kitabını anımsatan olay, şimdiden dünya tarihinin en büyük dolandırıcılık hikayeleri arasına girmeye başladı. 

Habere Tepki Ver

0

2

3

0

0

0

0

2

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading