Yandex Metrica

Canlı yayında soygun! Vaaz verirken 1 milyonluk mücevherini çaldırdı

ABD'de giyimi ve yaşamındaki gösterişli tarzıyla biline Piskopos Lamor Miller-Whitehead'in 1 milyon dolarlık mücevherleri, internet üzerinden canlı yayınladığı vaaz sırasında gasbedildi!

Dünya

23.01.2024, 19:36

ABD'de gösterişli tarzıyla büyük ün kazanan bunun yanında New York Belediye Başkanı Eric Adams'la olan sıkı ilişkileriyle tanınan Piskopos Lamor Miller-Whitehead, kilisede verdiği bir vaaz esnasında eşiyle birlikte silahlı soyguncuların hedefi oldu.

Müzakereye hazırız! Kremlin'den çarpıcı açıklama: Ukrayna’nın mesajı Rusya’nın yaklaşımıyla uyumlu Müzakereye hazırız! Kremlin'den çarpıcı açıklama: Ukrayna’nın mesajı Rusya’nın yaklaşımıyla uyumlu Haberi Görüntüle

ANBEAN GÖRÜNTÜLENDİ

İnternet üzarinden canlı yayınlanan vaaz sırasında hırsızların içeri girdiğini gören piskoposun yere yatıp "Tamam, tamam" dediği duyuluyor. Saniyeler sonra maskeli şahıslar art arda kadraja giriyon ve piskoposun yanına giderek mücevherlerini üzeirinden alıyor.

Altın kaos sever: Hangi başkan seçilirse ons altın fırlar? Joe Biden mı, Donald Trump mı? Altın kaos sever: Hangi başkan seçilirse ons altın fırlar? Joe... Haberi Görüntüle

BEBEĞİN YÜZÜNE SİLAH DAYAMIŞLAR

44 yaşındaki Miller-Whitehead, soygunun ardından yaptığı açıklamada, hırsızların eşinin mücevherlerini çalarken bebeğinin yüzüne silah dayadığını belirterek, "Onların silahlarıyla geldiklerini gördüğümde herkese dışarı çıkmasını söyledim. Kiliseyi havaya uçurmak mı istiyorlar yoksa sadece bir soygun için mi geliyorlardı bilmiyordum. Eşimin ve benim tüm mücevherlerimizi aldılar" ifadelerini kullandı.

Komşuda büyük yangın! Türkiye yardım için ekip gönderdi Komşuda büyük yangın! Türkiye yardım için ekip gönderdi Haberi Görüntüle

HER BİLGİYE 50 BİN DOLAR ÖDÜL!

Hırsızların yakalanmalarına yönelik bilgi için 50 bin dolar ödül verileceğini kaydeden Whtehead, kilise hizmetlerinin planlandığı gibi devam edeceğini vurguladı. New York Polis Departmanı yaptığı açıklamada, piskopos ve 38 yaşındaki eşinden çalınan mücevherlerin tahmini değerinin 1 milyon dolar olduğu ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading