Yandex Metrica

DOLAR

32.99

%-0 expand_less

EURO

35.80

%-0.3 expand_more

ALTIN

2528.50

%0 expand_less

BIST

10889.48

%0.17 expand_less

BTC ($)

67797.25

%0.5 expand_less

Büyükelçi, Netanyahu'yu istifaya davet etti: İsrail için açık tehlike!

Büyükelçi, Netanyahu'yu istifaya davet etti: İsrail için açık tehlike!

66 gündür devam eden İsrail'in Gazze'ye yönelik soykırımında Netanyahu'ya karşı istifa çağrılarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. ABD'nin eski İsrail Büyükelçisi Martin Indyk, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu istifaya davet ederek Netanyahu'nun bedeli ne olursa olsun iktidarda kalma isteğinin İsrail için açık tehlike olduğunu ifade etti.

Dünya

23.01.2024, 21:49

7 Ekim'de başlayan İsrail-Hamas çatışmaları sürerken Başbakan Binyamin Netanyahu'nun hatalarından dolayı istifası isteniyor. İstifa çağrılarına son olarak ABD'nin eski İsrail Büyükelçisi Martin Indyk'te katılarak  Netanyahu'nun çoktan istifa etmiş olması gerektiğini belirtti.

Önce Japonya, şimdi ABD: Ölümcül bombardıman uçakları rakiplerine kaslarını gösteriyor! Önce Japonya, şimdi ABD: Ölümcül bombardıman uçakları rakiplerine kaslarını gösteriyor! Haberi Görüntüle

ABD VE İSRAİL İLİŞKİLERİ İÇİN BÜYÜK BİR TEHLİKE 

Indyk, X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, Netanyahu'nun bedeli ne olursa olsun iktidarda kalma isteğinin İsrail için açık tehlike olduğunu ifade ederek "Netanyahu'nun ABD-İsrail ilişkileri için ne kadar büyük tehlike olduğunu uzun yıllar bizzat çalışarak gördüm." ifadesini kullandı.

Kerkük'te yeni dönem! Dönüşümlü valilik modeli hayata geçiyor: 100 yıl sonra bir ilk Kerkük'te yeni dönem! Dönüşümlü valilik modeli hayata geçiyor: 100 yıl... Haberi Görüntüle

NETENYAHU'NUN İSTİFASI İSTENİYOR?

İsrail'de yapılan bir ankette katılımcıların yüzde 66'sı, 7 Ekim'de Hamas'ın başlattığı Aksa Tufanı saldırılarında yaşanan güvenlik açığından dolayı Başbakan Netanyahu'nun istifasını istedi. Dün akşam da Tel Aviv'de sokağa inen yüzlerce kişi, "Çocuklarımızı eve getirin" sloganları atarak Netanyahu'ya istifa çağrısı yapmıştı.

Doğu Asya'da balon savaşları! Kim bu sefer hedefi tutturdu: Başkanlık Ofisi'ne düştü Doğu Asya'da balon savaşları! Kim bu sefer hedefi tutturdu: Başkanlık... Haberi Görüntüle

GÜVENLİK AÇIĞINDAN SORUMLU TUTULUYOR

İsrail'in Yedioth Ahronoth gazetesi, ülkede 18 yaş üstü 1442 kişinin katıldığı bir kamuoyu yoklamasının sonuçlarını paylaştı. Söz konusu araştırmaya göre, ankete katılanların yüzde 75'i 7 Ekim'de Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarının başlattığı Aksa Tufanı saldırılarında yaşanan İsrail'deki güvenlik açığından Başbakan Netanyahu'nun sorumlu olduğuna inanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading