Yandex Metrica

Bubi tuzağıyla havaya uçtular: 48 saatte 40 İsrail askeri öldürüldü!

Bubi tuzağıyla havaya uçtular: 48 saatte 40 İsrail askeri öldürüldü!

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, son 48 saatte 40 İsrail askerini öldürdüklerini, 44 askeri aracı imha ettiklerini duyurdu.

Dünya

23.01.2024, 21:49

Kassam Tugayları'nın Telegram hesabından yaptığı açıklamada  "Son 48 saatte Gazze Şeridi'ndeki çatışmaların tüm cephelerinde 44 askeri aracı tamamen veya kısmen imha ettik." ifadelerine yer verildi.

İsrail'den bir katliam daha: Gazze'deki BM okuluna düzenlenen saldırıda 23 Filistinli hayatını kaybetti İsrail'den bir katliam daha: Gazze'deki BM okuluna düzenlenen saldırıda 23... Haberi Görüntüle

40 İSRAİL ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ 

Kassam Tugaylarının, "Gazze Şeridi’ne karadan giren İsrail güçlerini hedef aldığı eylemlerinde 40 İsrail askerini öldürdükleri ve onlarcasını yaraladıkları" belirtildi.

Biden'a 'adaylıktan çekil' baskıları artıyor! Obama da dahil oldu! Demokrat kaynaklardan adaylık iddiası Biden'a 'adaylıktan çekil' baskıları artıyor! Obama da dahil oldu! Demokrat... Haberi Görüntüle

BUBİ TUZAĞIYLA ÇOK SAYIDA BİNA HAVAYA UÇRURULDU 

Açıklamada, "bubi tuzakları ile çok sayıda binanın ve içinde bulunan askerlerin  havaya uçurulduğu, İsrail güçlerine ait saha komutanlığı merkezinin hedef alındığı, askerlerin toplandığı alanların havan topları ve kısa menzilli roketlerle hedef alındığı" ifade edildi. 

Rusya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına ilişkin açıklama: 'Memnuniyetle karşılıyoruz' Rusya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına ilişkin açıklama: 'Memnuniyetle karşılıyoruz' Haberi Görüntüle

2 AYDA 430 İSRAİL ASLERİ ÖLDÜRÜLDÜ 

 İsrail ordusu, ise bugün yaptığı açıklamada Gazze Şeridi'nde 4 askerinin daha öldüğünü ve 7 Ekim'den bu yana hayatını kaybeden asker sayısının 102'si karadan işgal sürecinde olmak üzere 430'a yükseldiğini duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading