Yandex Metrica

Bu da Ukrayna usulü ceza! Casus şüphelisi direğe bağlandı

Bu da Ukrayna usulü ceza! Casus şüphelisi direğe bağlandı

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları 10. gününde devam ederken Ukrayna'nın Lviv kenti sakinleri düzeni sağlamak için, Rusya adına casusluk yaptığı iddia edilen sivil giyimli birini yakalayarak direğe bağladı.

Dünya

07.04.2024, 10:30

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları 10. gününde yoğun bir şekilde deavm ederken halk ta kendi yöntemleriyle Ruslara direniyor.

Tüm kehanetleri gerçekleşmişti! Akıllara durgunluk veren The Simpsonlar dizisi 37 yıldan beri yayında! İşte dizideki tüm kehanetler ve gerçekleri... Tüm kehanetleri gerçekleşmişti! Akıllara durgunluk veren The Simpsonlar dizisi 37... Haberi Görüntüle

CASUS ŞÜPHELİSİ BANTLA DİREĞE BAĞLANDI

Ukrayna'nın Lviv kentinde casusluk yaptığı iddia edilen bir sivil bantla direğe bağlandı. Kent meydanına yakın yerde plastik kelepçeyle elleri direğe bağlanan kişinin öncesinde darp edilmesi dikkat çekti.

Bu füzeleri dünyada kimse kullanmadı! İsrail'den açık tehdit: İran taş devrine dönecek! Bu füzeleri dünyada kimse kullanmadı! İsrail'den açık tehdit: İran taş... Haberi Görüntüle

UKRAYNA HALKININ DİRENİŞİ

Günlerdir süren sıcak çatışmalar nedeniyle ülke genelinde bir yandan sivil direniş örgütlenirken bir yandan da Ukraynalılar düzeni sağlamak için ve Rus yanlısı olduğu düşünülen kişileri meydanlarda ağaç ve direklere bağlayarak ifşa ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading