Yandex Metrica

Boris Johnson yeniden koltuğa oturmak istiyor! Tatilini yarıda bıraktı

Boris Johnson yeniden koltuğa oturmak istiyor! Tatilini yarıda bıraktı

İngiltere'de 45 günlük süre sonunda istifasını veren Liz Truss'ın yerine kimin geleceği merak konusu olurken Boris Johnson yeniden başbakanlık koltuğuna geçmek için harekete geçti. 

Dünya

23.01.2024, 19:58

İngiltere Başbakanı Liz Truss dün yaptığı açıklamayla istifa etti. Truss, Başbakanlık Ofisi 10 Numara önünde yaptığı açıklamada, büyük bir ekonomik ve uluslararası istikrarsızlık döneminde göreve geldiğini belirterek, aileler ve işletmelerin faturalarını nasıl ödeyecekleri konusunda endişeli olduğunu kaydetti.

Esad işi yokuşa sürüyor: Masaya oturmaya hazırız fakat... Esad işi yokuşa sürüyor: Masaya oturmaya hazırız fakat... Haberi Görüntüle

TATİLİNİ YARIDA BIRAKIP İNGİLTERE'YE DÖNDÜ

45 günlük süre sonunda istifasını veren Liz Truss'ın yerine kimin geleceği merak konusu olurken Boris Johnson yeniden başbakanlık koltuğuna geçmek için harekete geçti. Liz Truss'tan önceki başbakan Boris Johnson, istifa haberini alır almaz harekete geçti. Yeniden koltuğa oturmak isteyen Boris Johnson, Karayipler'deki tatilini yarıda kesti ve ülkesi İngiltere'ye döndü. 

Boris Johnson tatilini yarıda bıraktı: Yeniden koltuğa geçmek istiyor - 1

Türkiye-Yunanistan sınırında gerginlik! Bir Yunan asker vuruldu Türkiye-Yunanistan sınırında gerginlik! Bir Yunan asker vuruldu Haberi Görüntüle

UÇAKTAN ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

İngiliz yayın organı Sky News, 58 yaşındaki Boris Johnson'ın uçakta çekilmiş fotoğrafına ulaştı. İngiliz basınına göre eski Savunma Bakanı Ben Wallece, İş Dünyasından Sorumlu Bakan Jacob Rees-Mogg ve koltuğa alışamadan istifa eden Liz Truss, Boris Johnson'ı destekleyen isimler arasında. 

Boris Johnson

Rusya'dan açık tehdit! Peskov 'ABD'yi durdururuz' diyerek duyurdu: 'Olası kurbanlar Avrupa başkentleri olur' Rusya'dan açık tehdit! Peskov 'ABD'yi durdururuz' diyerek duyurdu: 'Olası kurbanlar... Haberi Görüntüle

HENÜZ ADAYLIĞINI AÇIKLAMADI

Truss'ın bir önceki seçimdeki rakipleri Rishi Sunak ve Penny Mordaunt bir kez daha yarışın favorileri arasında gösteriliyor. Ancak listede sürpriz bir isim de var. O da Boris Johnson. Ancak Boris Johnson henüz adaylığını açıklamadı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading