Yandex Metrica

Boeing 777'de kabus dolu anlar: Türbülansa giren uçakta ölü ve yaralılar var!

Boeing 777'de kabus dolu anlar: Türbülansa giren uçakta ölü ve yaralılar var!

İngiltere'nin başkenti Londra'dan havalanan Boeing 777 yolcu uçağı Singapur'a gidecekken acil olarak Tayland'a inmek zorunda kaldı. Türbülansa giren uçakta en az bir kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi yaralandı.  

Dünya

22.05.2024, 00:38

Singapur Havayolları'na ait Londra'dan kalkan Boeing 777 yolcu uçağı, havalandıktan kısa bir süre sonra türbülansa girdi. Türbülans sonucunda en az bir kişi öldü, çok sayıda kişi ise yaralandı.

Singapur'a gitmek için havalanan Boeing 777-300ER tipi uçak, Tayland'ın başkenti Bangkok'a iniş yapmak zorunda kaldı. Uçağın içerisinde 211 yolcu ve 18 mürettebat bulunuyordu. 

Bitmeyen katliam! İsrail'den Han Yunus'a hava saldırısı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Bitmeyen katliam! İsrail'den Han Yunus'a hava saldırısı: Çok sayıda ölü... Haberi Görüntüle

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Yetkililer, yolculara tıbbi yardım sağlamak üzere Taylandlı yetkililer ile birlikte çalıştıklarını ve ihtiyaç duyulan ek yardımı sağlamak için Bangkok'a bir ekip göndereceklerini dile getirdi. Taylandlı yetkililer ise Suvarnabhumi Havalimanı'na ambulanslar ve acil durum ekipleri gönderdi. Uçuş sırasında tam olarak nasıl bir olayın yaşandığı ise bilinmiyor

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading