Yandex Metrica

Bill Gates'ten yeni skandal! Çalışanlarına uygunsuz mesajlar atmış

Bill Gates'ten yeni skandal! Çalışanlarına uygunsuz mesajlar atmış

Özellikle koronavirüs öncesi açıklamalarıyla gündem olan Bill Gates yine ön plana çıktı. Wall Street Journal, Bill Gates'in evli olduğu halde Microsoft çalışanlarına uygunsuz mesajlar gönderdiğini iddia etti.

Dünya

23.01.2024, 22:00

Daha önce taciz ve pedofili suçlamasıyla hapis yatan Jeffrey Epstein ile görüşmesi ile gündeme gelen Microsoft'un kurucusu Bill Gates yine çok konuşulacak bir iddia ile gündemde.

Gates'in 2008'de bir kadın çalışanına uygunsuz e-postalar gönderdiği öne sürüldü. Wall Street Journal’ın haberine göre, şirket yöneticileri 2008'de Gates’i orta düzey bir kadın personele gönderdiği uygunsuz e-postalar nedeniyle uyardılar ve bu iletişimi durdurmasını tavsiye ettiler.

Wall Street Journal (WSJ) tarafından yayınlanan iddialar, Gates'in Microsoft'ta çalışırken yaptığı olası suiistimallere ışık tutan en son iddialar oldu.

WSJ daha önce Gates'in bir çalışanla geçmişte yaşadığı bir ilişki hakkındaki soruşturma sırasında şirketin yönetim kurulundan ayrıldığı iddialarını sayfasına taşımıştı.

O ülke Filistin'i resmen tanıdı: İki devletli çözüme vurgu yapıldı: Tek gerçek seçenek! O ülke Filistin'i resmen tanıdı: İki devletli çözüme vurgu yapıldı:... Haberi Görüntüle

O SIRALARDA EVLİYDİ

Yeni rapor, Gates'in kadın çalışanına e-posta yoluyla uygunsuz teklifler yaptığını iddia ediyor. Aynı rapora göre, o sırada Gates evliydi ve hala Microsoft'ta yönetim kurulu başkanıydı.

Gates, o dönemde Microsoft’da üst düzey yöneticiler olan Brad Smith ve Lisa Brummel tarafından uyarıldı. Aynı habere göre, Gates iletişimin kötü niyetli olduğunu kabul etti ve buna bir son vereceğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading