Yandex Metrica

Biden'ın yardımcısı Harris koronaya yakalandı

Biden'ın yardımcısı Harris koronaya yakalandı

ABD Başkanı Joe Biden'ın yardımcısı Kamala Harris, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Harris'in Biden ve eşiyle yakın temaslı olmadığı belirtildi.

Dünya

23.01.2024, 19:11

Koronavirüs bazı ülkelerde etkisini devam ettiriyor. Virüsün en çok etkilediği ülkelerden biri olan ABD'de Başkan Joe Biden'ın yardımcısı Kamala Harris'in Sözcüsü Kirsten Allen, yaptığı yazılı açıklamada, "Bugün, Başkan Yardımcısı Harris'in yaptırdığı hızlı Kovid-19 testi ve PCR testi pozitif çıkmıştır." ifadesini kullandı.

Son dakika: Dışişleri Bakanlığından Şili'ye 'Soykırım' yanıtı Son dakika: Dışişleri Bakanlığından Şili'ye 'Soykırım' yanıtı Haberi Görüntüle

"BİDEN'LA YAKIN TEMASLI DEĞİL"

Allen, Harris'in herhangi bir hastalık belirtisi göstermediğini ve evinden çalışmaya devam ettiğini belirterek, "Harris, Başkan Biden ya da eşi Jill Biden ile son dönemde arka arkaya gelen seyahatleri nedeniyle yakın temaslı değildir." bilgisini paylaştı.

Harris'in ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezinin (CDC) önlemlerine ve doktorlarının tavsiyelerine uyacağını kaydeden Allen, negatif test sonucunun ardından Harris'in ofisine döneceğini aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading