Yandex Metrica

Biden'dan katliam ortağına göstermelik çağrı: Siviller korunmalı

Biden'dan katliam ortağına göstermelik çağrı: Siviller korunmalı

Savaşın başından bu yana terör devletinin yanında saf tutan ABD Başkanı Joe Biden, katliam ortağı Binyamin Netanyahu ile görüşmesinde, Gazze'deki sivillerin korunmasına vurgu yaptı. İsrail'e kayıtsız desteğini yineleyen Biden, İsrail'in Gazze'deki çatışma bölgelerinde sivilleri Hamas'tan ayırmasının önemine işaret etti.

Dünya

23.01.2024, 21:48

İsrail-Hamas savaşının başlatığı 7 Ekim Cumartesi sabahından bu yana terör devletinin yanında saf tutan ve katliam ortağı Başbakan Binyamin Netanyahu'ya koşulsuz destek veren ABD Başkanı Joe Biden'dan dikkat çeken bir çıkış geldi.

ABD Başkanı Biden, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaptığı telefon görüşmesinde Gazze'deki son durumu değerlendirirken konuya ilişkin açıklama Beyaz Saray'dan geldi.

İnsanlığın kaderini değişitrecek buluş! Deney farelerinde işe yaradı! Sıra insanlarda İnsanlığın kaderini değişitrecek buluş! Deney farelerinde işe yaradı! Sıra insanlarda Haberi Görüntüle

HAMAS'A SUÇLAMA

Açıklamaya göre Biden, İsrail'e olan kayıtsız desteğini yineledi ve Gazze'deki rehinelerin durumundan derin endişe duyduğunu ifade etti. Uluslararası Kızılhaç Örgütüne söz konusu rehinelerin Hamas'ın elinden kurtarılması için izin verilmesi gerektiğini kaydeden Biden, rehine takasının çökmesinden de Hamas'ı sorumlu tuttu.

Akdeniz'de gövde gösterisi! Komşunun dizleri titremeye başladı: Türk donanması 50 gemiyle geçit töreni yapacak Akdeniz'de gövde gösterisi! Komşunun dizleri titremeye başladı: Türk donanması 50... Haberi Görüntüle

''SİVİLLER KORUNMALI''

Öte yandan Biden, Gazze'deki çatışma bölgelerinde kalan sivillerin korunması gerektiğinii belirtti. Biden, sivil halk ile Hamas üyelerinin ayırt edilmesinin ise önemli olduğunu dile getirdi. Gazze'ye daha fazla insani yardım ulaştırılması gerektiğini vurgulayan Biden, İsrail'in bölgeye daha fazla yakıt sağlanması yönündeki kararını ise memnuniyetle karşıladı.

Pakistan'da İmran Han kararı: Mahkeme suçsuz olduğuna hükmetti Pakistan'da İmran Han kararı: Mahkeme suçsuz olduğuna hükmetti Haberi Görüntüle

''BÖLGEDE İSTİKRAR SAĞLANMALI''

Biden ayrıca Batı Şeria'daki Filistinlilere yönelik artan şiddetten endişe duyduğunu ve bölgede istikrarın sağlanması gerektiğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading