Yandex Metrica

Biden bu kez de 'ürkütücü' fotoğraflarıyla gündemde: 'Biri çocukları kurtarsın'

Biden bu kez de 'ürkütücü' fotoğraflarıyla gündemde: 'Biri çocukları kurtarsın'

Röportajın ortasında uyuklaması ve sarayın yolunu bulamaması gibi vatandaşları hayrete düşüren davranışları ile son dönemde gündemden düşmeyen ABD Başkanı Joe Biden yeni bir tartışma daha başlattı. Biden'ın bir dükkanda oturan çocuklara pencereden yaklaşıp çekildiği fotoğraflar 'Ürkütücü Joe' başlığıyla basına yansıdı.

Dünya

23.01.2024, 20:07

ABD Devlet Başkanı Joe Biden arkadaşının evinde Şükran Günü için gittiği Masssachusetts eyaletine balı Nantucket'te restoranın içindeki çocukların özçekimine restoranın dışından dahil olnca  Sosyal medya kullanıcıları Biden'ın pozlarını "ürkütücü", "korku filmi gibi" şeklinde yorumlar yaptı.

Şükran Günü için ailesiyle Nantucket'te olan Başkan Joe Biden, Cumartesi günü alışveriş yaparken küçük hayranları ile karşılaştı. Biden, Nantucket'taki Lemon Press Meyve Suyu Dükkanında oturan çocukların "İşte Joe! Aman Tanrım" çığlıklarını duydu ve dükkana yaklaştı.

Köstebek krizi! O ülkenin ajanı CIA'in içine sızmış! Müttefiklerin arası açılıyor Köstebek krizi! O ülkenin ajanı CIA'in içine sızmış! Müttefiklerin arası... Haberi Görüntüle

'ÜRKÜTÜCÜ  JOE'

Dükkanın penceresinden çocuklara yaklaşıp poz veren Biden'ın fotoğrafları gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları Biden'ın pozlarını "ürkütücü" buldu ve basında fotoğraflara geniş yer verildi. ABD basınından bazı gazeteler olayı 'Ürkütücü Joe' başlığı ile verdi.

ABDli bir Instagram kullanıcısı Biden'ın pozları için şu ifadeleri kullandı:

Bu normal değil. Bunu normalleştirmeye çalışmaktan vazgeçin. Başka bir yaşlı adam olsaydı çıldırırdınız" dedi. Bir diğer kullanıcı ise, "Benim zamanımda bunun gibilere röntgenci derlerdi!

F-16 siparişleri iptal! ABD'ye resti çeken Türkiye o ülkeye yöneldi: 40 savaş uçağı alacağız F-16 siparişleri iptal! ABD'ye resti çeken Türkiye o ülkeye yöneldi:... Haberi Görüntüle

'KORKU FİLMİ GİBİ'

DC Patriot muhabiri Mindy Robinson ise olay hakkında "Korku filmi gibi, biri çocukları kurtarsın" şeklinde yorum yaptı.

Biden'ın hareketini olumlu yorumlayan kullanıcılar ise "Buna liderlik denir. Çocuklar çok heyecanlı, sevimli ve mutlular" şeklinde yorum yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading