Yandex Metrica

Bella Hadid Cannes'te Filistin desteğini sürdürdü! Kefiyeli elbisesiyle sessiz protestolarına devam etti!

Bella Hadid Cannes'te Filistin desteğini sürdürdü! Kefiyeli elbisesiyle sessiz protestolarına devam etti!

Geçtiğimiz günlerde modellik kariyerini bıraktığını duyuran Filitin asıllı Bell Hadid bu yıl 77'incisi düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katıldı. Ünlü model ülkesi Filistin'e her fırsatta desteğini duyururken festivalde de Filistin'in simgesi kefiye desenli elbisesi ile protestolarına bir yenisini daha ekledi. 

Dünya

24.05.2024, 14:43

Dünyanın en meşhur film festivallerinden olan Cannes Film Festivali bu yıl 77'inci kez düzenlendi. Birçok oyuncu, şarkıcının yanı sıra dünyaca ünlü modellerde kırmızı halıda boy gösterdi. 

14-25 Mayıs arasında düzenlenen festivalde birbirinden ünlü isimler yerini alırken Filistin asıllı dünyaca ünlü manken Bella Hadid'te Cannes'e damgasını vurdu.

Ünlü manken Bella Hadid 7 Ekim'den bu yana İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı tepki göstererek tüm dünyaya duyuran ünlü isimler arasında yerini aldı. 

Türkiye'den dev adım! Dünyada sadece 6 ülkede var: O platform Ay Yıldız'a boyandı bile Türkiye'den dev adım! Dünyada sadece 6 ülkede var: O platform... Haberi Görüntüle

KEFİYELİ ELBİSESİ'LYE CANNES'E DAMGA VURDU

Cannes Film Festival'inde yerini alan ünlü yıldız giydiği kırmızı kefiyeli elbisesi ile Filistin'e desteğini bir kez daha gösterdi. 

Filistin'in geleneksel örtülerinden olan kefiye, ülkenin simgesi haline geldi. Ünlü model Bella Hadid, elinde dondurma, askılı kırmızı renkli kefiye elbisesini giyrek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

2021 yılından bu yana New York'ta düzenlenen Fiistin destekli yürüyüşlere de siyah beyaz kefiye ile katılmış, barış sloganları atmıştı. 

27 yaşındaki ünlü model Bella Hadid, kardeşi Anwar Hadid ve Gigi Hadi, İsrail işgali altında bulunan Filistin'i her fırsatta desteklemişlerdi. Hadid'in babası Mohammed Anwar Hadid ise genç yaşta İsral işgali nedeniyle ülkesinden ayrılmak zorunda kalmıştı. 

Yunan adasına giden Türklerin yüzüne tükürdüler: Küfür gibi menü kapağını hiç önemsemedi! Yunan adasına giden Türklerin yüzüne tükürdüler: Küfür gibi menü kapağını... Haberi Görüntüle

ÜLKESİNİ İÇİN KARİYERİNDEN VAZGEÇTİ

Bella Hadid ülkesine verdiği destek yüzünden dünyaca ünlü birçok giyim markası anlaşmalarını iptal etmiş, Hadid'e protestolara destek verdiği gerekçesiyle mankenlik kariyerini zedeleme çabalarına girmişlerdi.

Ünlü manken daha fazla dayanamayarak mankenlik kariyerini geride bıraktığını ve podyumlara veda ettiğini açıklammıştı.

Ölmek için düğmeye bas! Taşınabilir intihar kapsülleri yakında hizmete girecek Ölmek için düğmeye bas! Taşınabilir intihar kapsülleri yakında hizmete girecek Haberi Görüntüle

CANNES'TE SESSİZ PROTESTO

Geçtiğimiz günlerde Cannes Film Festivali'ne damga vuran bir diğer olay ise, ünlü oyuncu Cate Blanchett'in zeki davranışı oldu. Cannes'te Filistin bayrağı açılmaması ve protesto gerçekleşitirlmemesi için katı kurallar vey asaklar uygulanmıştı.

Ancak ünlü oyuncu Cate Blanchett kırmızı halinda önü siyah, arkası beyaz bir elbise giymiş, elbisenin arka iç kısmındaki yeşil renkli kumaş ile Filistin desteğini giydiği kıyafetle duyurmuştu.

Sessiz protestolar Cannes Film Festival'inde de devam ederken, İtalyan oyuncu Jasmine Trinca'da elbisesinin yaka kısmına Filistin bayraklı broş takarak tepkisini gösteren ünlü isimler arasında yerini aldı.

 

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading