Yandex Metrica

Belçika'da bomba ihbarı: Birçok okulda eğitime 1 gün ara verildi

Belçika'da bomba ihbarı: Birçok okulda eğitime 1 gün ara verildi

Belçika'nın başkenti Brüksel ve çevresindeki okullara yapılan asılsız bomba ihbarları sonucunda güvenlik amacıyla 27 okulda eğitime 1 gün ara verildi.

Dünya

23.01.2024, 21:46

Son zamanlarda çok sayıda bomba ihbarı aldığı belirtilen Belçika'da bazı okullarda eğitime ara verdiği açıklandı. Okullarda arama yapılacağı kaydedildi. 

Belçika'da asılsız bomba ihbarları alındığı gerekçesiyle 27 okulda eğitime ara verildi.

Belçika'nın başkenti Brüksel ve çevresindeki okullara dün akşam saatlerinde bomba ihbarı yapıldı. Bomba ihbarları asılsız çıkarken, güvenlik amacıyla 27 okulda eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.

Türkiye'nin Nijer hamlesi Yunanistan'ı titretti: Hedef biziz: Türkler nükleer silah yapıyor! Türkiye'nin Nijer hamlesi Yunanistan'ı titretti: Hedef biziz: Türkler nükleer silah... Haberi Görüntüle

"ÇOK SAYIDA BOMBA İHBARI ALDIK"

Valonya-Brüksel Bölgesi İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cecile Marquette yaptığı açıklamada, "Paniğe kapılmayalım ancak son günlerde asılsız olsa da çok sayıda bomba ihbarı aldık. Bu nedenle bazı okullarda bu pazartesi günü polis arama yapacak. Yarın ise söz konusu okullarda eğitime devam edilecek" ifadelerini kullandı.

Belçika'da asılsız bomba ihbarıyla ilgili şu ana kadar adli işlem yapılmazken, Belçika hükümetinden de henüz bir açıklama gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading