Yandex Metrica

Avrupa'da savaş başladı mı? İngiliz ve Alman jetleri Rus savaş uçaklarına müdahale etti

Avrupa'da savaş başladı mı? İngiliz ve Alman jetleri Rus savaş uçaklarına müdahale etti

İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetleri, Rusya'nın TU-134 tipi askeri uçağına ve ona eşlik eden iki savaş jetine, Estonya sınırında Alman savaş uçak birlikleri ile NATO bünyesinde yapılan ortak uçuşla müdahale edildiğini duyurdu.

Dünya

23.01.2024, 20:36

İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetleri'nden (RAF) yapılan açıklamada, 17 Mart'ta Rusya Hava Kuvvetleri'ne ait Tu-134 tipi askeri uçağı ve ona eşlik eden iki Su-27 tipi savaş uçağının Estonya sınırına yaklaştığının tespit edildiği ifade edildi.

Türkiye'yi vuracaklar! TB2 SİHA'ları tek tek avlayacağız diyen ülke ile bir oldular: Ege'de savaş hazırlığı Türkiye'yi vuracaklar! TB2 SİHA'ları tek tek avlayacağız diyen ülke ile... Haberi Görüntüle

RUS SAVAŞ UÇAKLARINA MÜDAHALE EDİLDİ 

Estonya'daki Amari Hava Üssü’nden kalkış yapan RAF ve Alman Hava Kuvvetleri'ne ait Typhoon sınıfı savaş uçakları, yaklaşan Rus uçaklarını engelledi.

650.000 kişi arkasına bile bakmadan ülkeden kaçtı: Kıbrıs, Azerbaycan ve Kazakistan yeni durakları oldu! 650.000 kişi arkasına bile bakmadan ülkeden kaçtı: Kıbrıs, Azerbaycan ve... Haberi Görüntüle

BU YAPILAN BİR GÜVENCEDİR 

Sınıra yaklaşan uçakların engellenmesinin rutin bir görev olduğu ifade edilen açıklamada, "Bu görev, İngiltere ve Almanya'nın diğer NATO müttefikleriyle birlikte bu gerilim anında Estonyalı müttefiklerinin yanında yer aldığına dair bir güvencedir" denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading