Yandex Metrica

Aşevlerinin önünde kuyruk oluştu: Avrupalı öğrenciler yemek yemek için derneklerin yardımına muhtaç

Aşevlerinin önünde kuyruk oluştu: Avrupalı öğrenciler yemek yemek için derneklerin yardımına muhtaç

İngiltere ve Fransa'da gıda krizi en çok öğrencileri vurdu. Fransa'nın başkenti Paris'te beslenmeye para ayıramayan öğrenciler derneklerin gıda yardımları için uzun kuyruklar oluştururken İngiltere'de ise öğrenciler boş beslenme çantalarıyla okula gidiyor.

Dünya

23.01.2024, 22:18

İngiltere ve Fransa'da öğrenciler gıda krizinden en çok etkilenen kesimlerden biri oldu. Enflasyonun her geçen gün artmasının ardından Paris'te gıda kolisi almak için kuyruğa giren öğrencilerin görüntüleri görenleri şaşkına çevirdi. Yemeğe para ayıramayan öğrenciler dondurucu soğukta aşevlerinin önünde sıraya girdi.

Bütün dünyada büyük etkisi olmuştu! CrowdStrike krizinin şirketlere maliyeti belli oldu! Bütün dünyada büyük etkisi olmuştu! CrowdStrike krizinin şirketlere maliyeti belli... Haberi Görüntüle

YARDIM KOLİSİ İÇİN UZUN KUYRUKLARDA BEKLİYORLAR

Fransa'nın başkenti Paris'te yardım kuruluşu Linkkee Derneği her hafta pazartesi, salı ve perşembe günleri gıda  kolisi dağıtırken yüzlerce öğrenci ise dondurucu soğuklara rağmen kolileri almak için uzun kuyruklar oluşturuyor.

Paris'e Berlin'den gelen iki öğrenci, burslarının düşük olduğunu, beslenmeleri için yeterli olmadığını, Paris't kira ödeyemediklerini ve yardıma ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Emy ve Anna isimli öğrenciler aileleri yardım etse de Paris'te yaşamak ve hobi edinmek için Linkee'nin yardımlarına muhtaç olduklarını söyledi.

Fiyatını duyan kapış kapış aldı! Xiaomi ve Samsung'un yeni rakibi üç saatte 100.000 sattı Fiyatını duyan kapış kapış aldı! Xiaomi ve Samsung'un yeni rakibi... Haberi Görüntüle

'BU YARDIMA GERÇEKTEN İHTİYACIM VAR'

Adrien isimli bir diğer öğrenci ise "Her kuruşu saymalıyız, herhangi bir masrafı bir deftere not almalıyız, yoksa ayın 15'inden itibaren yiyecek bir şeyimiz yok." şeklinde konuştu ve sözlerine şu şekilde devam etti:

Sokakta yaşamıyorum ve benden daha zor durumda olan insanlar var ancak bu yardıma gerçekten ihtiyacım var. 

Bir başka öğrenci Sarah ise "İyi ki dernekler var çünkü öğrencilerdeki ekonomik güvencesizlik, akademik başarısızlığa yol açan bir veba." şeklinde konuştu.

Dubai Prensesi Şeyha Mahra, sosyal medya hesabından kocasını boşadı! O hamlesiyle tüm ülkeyi ayağa kaldırdı! Dubai Prensesi Şeyha Mahra, sosyal medya hesabından kocasını boşadı! O... Haberi Görüntüle

İNGİLTERE'DE ÖĞRENCİLER OKULA BOŞ ÇANTA İLE GİDİYOR

İngiliz basını ise İngiltere'deki okullarda öğrencilerin aç kaldığını bildirmişti. The Guardian'ın yayımadığı bir raporda Londra'nın güneydoğusunda bulunan bir okuldaki çocuğun okula boş çantayla geldiğini, çantasını açarak yemek yiyormuş gibi yaptığını bildirdi.

İngiliz basınında yer alan haberlerde şu ifadelere yer verilmişti:

Çok aç oldukları için okullarda silgi yiyen çocukların olduğunu duyuyoruz. Çocuklar neredeyse 24 saat boyunca hiçbir şey yemiyor. Hükümetin acilen bir şey yapması gerekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading