Yandex Metrica

Arjantin'i yenen Suudi Arabistan oyuncularına Prens Selman'dan dudak uçuklatan hediye

Arjantin'i yenen Suudi Arabistan oyuncularına Prens Selman'dan dudak uçuklatan hediye

2022 Katar Dünya Kupası'nda Arjantin'i 2-1 yenen Suudi Arabistan oyuncularına Prens Selman'dan dudak uçuklatan bir hediye geldi. Selman, oyunculara Rolls-Royce araba hediye edecek.

Dünya

23.01.2024, 20:06

2022 FİFA DÜnya Kupası heyecanı devam ediyor. Turnuvada C Grubu ilk hafta maçında Arjantin ile karşı karşıya gelen Suudi Arabistan 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1'lik galibyetle ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti terör örgütü PKK'yı panikletti: Irak yönetimine çağrıda bulundular Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti terör örgütü PKK'yı panikletti: Irak yönetimine... Haberi Görüntüle

PRENS SELMAN'DAN OYUNCULARA DUDAK UÇUKLATAN HEDİYE

Karşılaşma sonrası  büyük bir sevinç ve coşku yaşayan Suudi Arabistan Milli Takımı'na Prens Salman'dan dudak uçuklatan bir hediye geldi.

Adana'dan Kiev'e Patriot füzesi: İsrail'e sırtını çeviren Avrupa ülkesi Ukrayna'ya kucak açtı Adana'dan Kiev'e Patriot füzesi: İsrail'e sırtını çeviren Avrupa ülkesi Ukrayna'ya... Haberi Görüntüle

ARACIN FİYATI 400 BİN DOLAR CİVARINDA

Selman, Lionel Messi'nin kaptanlığını yapan Arjantin'i 90 dakika sonunda mağlup eden milli takıma Rolls-Royce marka araba hediye etti.

Piyasa değeri 400 bin dolar civarında olan bu hediye sonrasında oyuncular arasında büyük bir sevinç yaşandığı ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading