Yandex Metrica

Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei'den haddini aşan açıklama: Mesih'i geri getirmek için Mescid-i Aksa'nın yıkılması gerek'

Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei'den haddini aşan açıklama: Mesih'i geri getirmek için Mescid-i Aksa'nın yıkılması gerek'

Geçtiğimiz günlerde İsrail'e üç günlük ziyaret gerçekleştiren Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşmüştü. Arjantin Devlet Başkanı Milei, ''Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıma kararı'' aldığını ifade ederek skandal sözlere imza atmıştı. Arjantin Devlet Başkanı Milei, tekrardan skandal sözler ile gündeme geldi. Milei, ''Mesih'i getirmek için" İslam'ın üçüncü en kutsal mekanı olan Mescid-i Aksa'nın yıkılması gerekiyor.'' dedi.

Dünya

11.05.2024, 04:15

Geçtiğimiz günlerde İsrail'e üç günlük ziyaret gerçekleştiren Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei, İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüşmüştü. 

Arjantin Devlet Başkanı Milei, İsrail'e yaptığı üç günlük ziyaret sonrasında haddini aşan açıklamalar yapmıştı.

Arjantin Devlet Başkanı Milei, Netanyahu'ya ''Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıma kararı'' aldığını ifade etmişti.

İsrail Başbakanı Netanyahu ise, Arjantin Devlet Başkanı Milei'ye aldığı karardan dolayı teşekkür etmişti.

Trump'ı mı Kamala Harris'i mi destekleyecek? Obama tarafını seçti Trump'ı mı Kamala Harris'i mi destekleyecek? Obama tarafını seçti Haberi Görüntüle

İRAN'I ORTAK TEHDİT OLARAK GÖSTERDİLER

İsrail Başbakanı Netanyahu, Arjantin ve İsrail'in 'barış ve istikrarına yönelik' İran'ın ortak tehdit olduğunu ifade etmişti.

Arjantin Devlet Başkanı Milei ise Netanyahu'ya Arjantin'in Hamas'ı 'Terör örgütü' olarak tanıyacağını açıklamıştı.

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Haberi Görüntüle

ARJANTİN DEVLET BAŞKANI TEKRARDAN HADDİNİ AŞTI

Arjantin'de Devlet Başkanlığı görevini yeni üstlenen Javier Milei, haddini aşan açıklamalara bir yenisini daha ekledi.

Milei, ''Mesih'i getirmek için İslam'ın üçüncü en kutsal mekanı olan Mescid-i Aksa'nın yıkılması gerekiyor.'' ifadelerini kullandı.

Milei'nin bu sözlerine sosyal medya üzerinden çok büyük tepkiler yağdı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

1

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading