Yandex Metrica

Arjantin Bitcoin'i kullanmaya hazırlanıyor: Kripto parada yeni dönem!

Arjantin Bitcoin'i kullanmaya hazırlanıyor: Kripto parada yeni dönem!

Arjantin, El Salvador'un deneyimlerinden yararlanmak için kollarını sıvadı. Kripto para piyasasında başarılı işlere imza atan El Salvador, deneyimlerini Arjantin'e aktaracak.

Dünya

27.05.2024, 17:45

Arjantin, kripto para birimlerinin benimsenmesi konusunda El Salvador'un deneyimlerinden yararlanmaya hazır. Arjantin Ulusal Menkul Kıymetler Komisyonu, yeni düzenlemeleri ve kabulleri güçlendirmek için El Salvador ile kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda iki ülke arasında iş birliği, kripto para endüstrisinde yeni bir sayfa açmayı vaadediyor.

Husiler uzun soluklu savaş ilan etmişti! Terör devleti İsrail'de sirenler çalıyor Husiler uzun soluklu savaş ilan etmişti! Terör devleti İsrail'de sirenler... Haberi Görüntüle

KRİPTO PARADA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR!

Arjantin, kripto para birimlerinin yasal statüsünün belirlenmesi ve düzenlenmesi sürecinde El Salvador'un deneyimlerinden faydalanmaya hazırlanıyor.

Gerçekleşen toplantıya CNV Başkanı Roberto Silva, Başkan Yardımcısı Patricia Boedo ve CNAD Başkanı Juan Carlos Reyes katılım gösterdi.

Görüşmede 2021 yılında Bitcoin'i yasal ödeme aracı olarak tanıyan ilk ülke El Salvador'un tecrübeleri masaya yatırıldı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading