Yandex Metrica

Amerikalı aktör Mark Ruffalo'dan kırmızı zambaklı Gazze desteği: Barışa bir şans vermenin neresi yanlış?

Amerikalı aktör Mark Ruffalo'dan kırmızı zambaklı Gazze desteği: Barışa bir şans vermenin neresi yanlış?

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonrasında Ameikalı ünlü Hollywood yıldızı Hulk'u canlandıran Mark Ruffalo Gazze savaşına tepkisini ortaya koydu. Ruffalo yetkililerin ve Joe Biden'n savaşta kalıcı ateşkes için çözüm çağrısı yaptı.

Dünya

14.02.2024, 15:20

Yaklaşık 3 aydır İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonrasında yaklaşık 1.5 milyon Filistinli vatandaşın Mısır sınırında bulunan Refah Sınır kapısına düzenlenen saldırı hazırlığı nedeniyle ünlü aktör tepki gösterdi. 

Trump'ı hedef tahtasına koymanın zamanı geldi demişti: Joe Biden'ın o konuşması ABD'de tekrardan gündem oldu! Trump'ı hedef tahtasına koymanın zamanı geldi demişti: Joe Biden'ın o... Haberi Görüntüle

İSRAİL'E ZAMBAKLI TEPKİ

Middle East Eye'nin haberinde yer alan bilgiye göre Amerika Yönetmenler Locası Ödülleri töreninde ünlü aktör Mark Ruffalo ve diğer ünlü oyuncuların ceketlerine zambak şeklindeki rozetlerini taktı.

Bir iki üç değil binlerce yüzen tank denize indi! Körfez kıskaca alındı: Ada teslim bayrağını çekebilir Bir iki üç değil binlerce yüzen tank denize indi! Körfez... Haberi Görüntüle

''BARIŞA BİR ŞANS VERİLMESİNİ İSTİYORUZ''

Kırmızı zambağın ateşkes taraftarı sanatçıları simgelediği belirtilirken, Ruffalo saldırıların artık ie yaramadığını belirtti.  Ünlü aktör Gazze'ye yönelik açıklamasında; "Barışa bir şans vermenin neresi yanlış? Refah sınırında, yeniden bir bombardıman dalgasıyla karşı karşıya 1 milyon mülteci bulunuyor, 400 bin kişi açlıktan ölüyor ve oraya hiçbir insani yardım giremiyor. Bu nedenle, dünya liderlerinden özellikle Başkan Joe Biden'dan, bir ateşkes, kalıcı bir ateşkes talep etmesini, barışa bir şans vermesini istiyoruz" kaydetti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading