Yandex Metrica

Almanya'da hükümete protesto: 'Almanya finanse ediyor, İsrail bombalıyor'

Almanya'da hükümete protesto: 'Almanya finanse ediyor, İsrail bombalıyor'

Almanya'nın başkenti Berlin'de İsrail'in Gazze'nin güneyine yönelik saldırıları protesto edilirken toplanan kalabalık, Alman hükümeti aleyhine sloganlar atttı. 

Dünya

16.02.2024, 16:46

Almanya'nın başkenti Berlin'de bulunan Breitscheidplatz Meydanı'nda toplanna kalabalık, İsrail'in Gazze'nin güneyindeki Refah kentine yönelilk düzenlediği saldırıları protesto etti. Gösteride Filistin bayrakları taşıyan topluluk, "Çocuk katillerine vergi yok, Refah’tan elinizi çekin, "Ateşkes" ve "Bir daha asla-herkes için" yazan dövizler taşıdı, "Filistin’e özgürlük", "Savaşı durdurun, Gazze’deki soykırımı durdurun", "Elinizi Filistin'den çekin", "Soykırımı durdurun" ve Almanya finanse ediyor, İsrail bombalıyor” sloganları attı. Göstericiler ayrıca mumlarla yere Gazze yazdı, üzerinde ışıklandırılmış harflerle "Ateşkes" yazısı olan bir pankart taşıdı.

Bakü'de bağımsızlık kongresi! Fransız sömürgesinden kurtulmak isteyen ülkeler Azerbaycan'da buluşuyor Bakü'de bağımsızlık kongresi! Fransız sömürgesinden kurtulmak isteyen ülkeler Azerbaycan'da buluşuyor Haberi Görüntüle

"İSRAİL SAVAŞ SUÇU İŞLİYOR"

Yapılan konuşmalarda İsrail'in savaş suçu işlediği, belirtilirken Gazze’de insanların yalnızca bombalarla öldürülmediği, açlıktan ve susuzluktan da öldüğü vurgulandı ve bundan İsrail kadar Almanya’nın da sorumlu olduğu kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading