Yandex Metrica

Almanya: TOGG'la uluslararası pazarı fethetmek istiyorlar

Almanya: TOGG'la uluslararası pazarı fethetmek istiyorlar

Alman devlet televizyonu ZDF, yerli otomobil TOGG'a övgüler yağdıran ve Türkiye'nin uluslararası pazarı fethetmek istediğini belirten bir yazıya yer verdi.

Dünya

23.01.2024, 17:37

Avrupa, Türkiye'nin teknoloji hamlelerini yakından takip ederken bu konuda duyduğu hayranlığı ifade etmekten de çekinmiyor. Türk İHA ve SİHA'larından sonra şimdi de yerli otomobil TOGG, Avrupa'nın odak noktası oldu.

Alman devlet televizyonu ZDF, muhabir Jörg Hendrik Brase'nin yerli otomobil TOGG ile alakalı kaleme aldığı bir yazıyı paylaştı. Brase, yazısında TOGG'un önümüzdeki yıl montaj hattından ineceğini anımsattığı yazıda şu ifadeleri kullandı: 

Doktorlar kanser diyerek acil ameliyata aldı! Genç kadının akciğerinden aldıkları parça şoke etti! Doktorlar kanser diyerek acil ameliyata aldı! Genç kadının akciğerinden aldıkları... Haberi Görüntüle

"Uluslararası pazarı fethetmek istiyorlar"

TOGG'un CEO'su Gürcan Karakaş, Alman gazetecilerle bir araya geldiğinde 'Sadece araba yapmıyoruz. Akıllı bir cihaz yapıyoruz" diyerek ulusal ve uluslararası pazarı fethetmek istediklerini açıkladı.

Akdeniz'deki gövde gösterisi Yunan medyasını rahatsız etti: Eyvah Türkler Akdeniz'deki gövde gösterisi Yunan medyasını rahatsız etti: Eyvah Türkler Haberi Görüntüle

"İyi planlanmış bir çalışma yaptılar"

TOGG, bir devrim vaat etmiyor, kurulu rekabetin pazar paylarına yönelik iyi planlanmış bir çalışma yapıyor. Türkiye bunun için çok uygun bir yer. Ülkenin 1960'lardan beri otomobil üretim tecrübesi var.

Adidas'tan büyük ayıp! Ünlü marka İsrail'e boyun eğdi Bella Hadid'in üstünü çizdi Adidas'tan büyük ayıp! Ünlü marka İsrail'e boyun eğdi Bella Hadid'in... Haberi Görüntüle

"Türkiye'nin konumsal avantajı var"

Türkiye bir otomotiv ihracat merkezi. Üretimin yaklaşık yüzde 80'i yurt dışına teslim ediliyor. Pek çok iyi eğitimli uzmana sahipler. Artık bu konumsal avantajlarını kendi amaçları için kullanmak istiyorlar.

Kaynak: Ajans Haber

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading