Yandex Metrica

Almanya mültecilere çifte standart uyguluyor! Ukraynalılar için Afganlar sınır dışı ediliyor

Almanya mültecilere çifte standart uyguluyor! Ukraynalılar için Afganlar sınır dışı ediliyor

Avrupa'nın ırkçı davranışları son bulmuyor. Bu sefer Almanya, Ukraynalı mültecilere yer açabilmek için Afgan mültecileri sınır dışı etme kararı aldı.

Dünya

23.01.2024, 19:11

Avrupa'nın ırkçı tutumu yüzyıllardır değişmiyor. Medeniyetin beşiği olarak adlandırılan kıtada insanlık dramları her geçen gün daha da artıyor.

Bu sefer ırkçılığın adresi Almanya oldu. Foreign Policy'nin haberine göre Almanya yönetimi savaştan kaçan Ukraynalı mültecilere yer açabilmek için ülkesinde barınan Afgan mültecileri sınır dışı etme kararı aldı. 

Biden'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme: Günler sonra ilk kez görüldü Biden'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme: Günler sonra ilk kez... Haberi Görüntüle

UKRAYNALILAR İÇİN AFGANLAR SINIR DIŞI EDİLİYOR

Yüzlere Afgan ailenin Ukrayna'dan kaçan mültecilere yer açmak Berlin'den çıkarıldığı bildirilirken, Alman hükümetinin kısa süreli konaklama merkezlerinden Afganların 'tahliye' ettiğini söylemesi bu iddiaları doğru çıkardı. 

Diğer yandan insan hakları aktivistleri bazı Afgan mültecilerin yıllardır yaşadıkları evlerinden atıldıklarını söyleyerek sadece kamplarda yaşayanların kovulmadığını ortaya koydu. 

Suikastta PKK detayı! Trump'ın saldırganı YPG destekçisi ANTIFA üyesi çıktı Suikastta PKK detayı! Trump'ın saldırganı YPG destekçisi ANTIFA üyesi çıktı Haberi Görüntüle

HÜKÜMET TAHLİYELERİ AÇIKLAMIYOR

Berlin Mülteci Konseyi'nin yönetimi kurulu üyesi Tarık Alaows yaptığı açıklamada, tahliyelerin kasıtlı olarak kamuya açıklanmadığını belirtti. 

Bazı insanların yıllardır oturduğu evlerinde ve çocuklarının da okullarında koparıldığının belirten Alaows, Afgan mültecilerine sosyal yapılarından koparıldıklarını belirtti. 

Atina basını şok bilgiyi açıkladı: Ege'ye 7 adet elektronik harp istasyonu kurduk Atina basını şok bilgiyi açıkladı: Ege'ye 7 adet elektronik harp... Haberi Görüntüle

AFGANLAR EVLERİNDEN ÇIKARILIYOR

Foreign Policy'e konuşan Alaows, Berlin'de yaklaşık 10 evin boşaltıldığını ifade ederek, 'Çok az insanın yaşam koşulları düzeldi, çoğu konuşmaktan korktu, göçmenlik durumlarını etkileyeceğinden korktu' diye konuştu. 

Hayvanseverler ayaklanacak! Rusya'dan dikkat çeken başıboş köpek kararı! Hayvanseverler ayaklanacak! Rusya'dan dikkat çeken başıboş köpek kararı! Haberi Görüntüle

'BAŞKA SEÇENEĞİMİZ YOKTU'

Berlin Senatosu'nun mültecilerin barınmasını denetleyen Çalışma ve Sosyal Hizmetler Dairesi, alınan kararın, "operasyonel olarak gerekli ve zor hususlara dayandığını" söyleyerek, Ukraynalıların ülkeye alınması için başka bir seçenekleri olmadığını söyledi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading