Yandex Metrica

Afganistan sınırında Rusya, Tacikistan ve Özbekistan tatbikatı

Afganistan sınırında Rusya, Tacikistan ve Özbekistan tatbikatı

Rusya, önümüzdeki ayın başında Tacikistan ve Özbekistan ile birlikte Afganistan sınırının yakınlarında tatbikat düzenleyecek.

Dünya

23.01.2024, 17:42

Rusya, Afganistan sınırının yakınlarında Tacikistan ve Özbekistan ile birlikte tatbikat düzenleyecek.  Rusya, Tacikistan ve Özbekistan askerlerinin tatbikatı Tacikistan-Afganistan sınırının yakınlarında düzenlenecek.

Yunan gemisi vuruldu! Husiler'den deniz uçağı ile operasyon! Yunan gemisi vuruldu! Husiler'den deniz uçağı ile operasyon! Haberi Görüntüle

1500'DEN FAZLA ASKER YER ALACAK

Rusya Merkez Askeri Bölgesi basın servisinin açıklamasına göre, Afganistan sınırına yakın olan Tacikistan'ın güneyindeki Harb-Maydon poligonunda 5-10 Ağustos'ta düzenlenecek olan tatbikata, Rusya, Özbekistan ve Tacikistan'dan 1500'ün üzerinde asker katılacak.

Tatbikata katılacak askerlerin 1000'i Rus askerinden oluşurken, tatbikatta, yaklaşık 300 silah ve askeri teçhizat bulunacak. Söz konusu tatbikat, radikal terör gruplarından gelebilecek olası saldırılarının önüne geçmek ve bu grupların yok edilmesi için yapılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading