Yandex Metrica

ABD'nin Ukrayna'ya gönderdiği silah listesi sızdı! Çatışmaların şehir savaşına dönüşecek

ABD'nin Ukrayna'ya gönderdiği silah listesi sızdı! Çatışmaların şehir savaşına dönüşecek

Ukrayna-Rusya savaşı 10. gününde. ABD'nin Ukrayna'ya gönderdiği silah listesi sızdı. Sızan belgelere göre Pentagon aralık ayından itibaren uçaklara karşı roketlerin yanı sıra, çok sayıda piyade tüfeğini Ukrayna'ya teslim etti. Belgeler ABD'nin çatışmaların şehir savaşına dönüşeceğini öngördüğünü de gösteriyor.

Dünya

23.01.2024, 18:55

Rusya-Ukrayna savaşı 10. gününde devam ediyor. Bölgede çatışmalar devam ederken Rusya Savunma Bakanlığı, sivillerin çıkması amacıyla geçici ateşkes uygulayacaklarını duyurdu. The Washington Post'un haberine göre; ABD'nin Ukrayna'ya gönderdiği silah listesi sızdı! 

Yarıştan çekil! Biden'a baskı artıyor: Son çağrı Demokrat Senatör Jon Tester'dan geldi Yarıştan çekil! Biden'a baskı artıyor: Son çağrı Demokrat Senatör Jon... Haberi Görüntüle

BİRÇOK SİLAH SİSTEMİ GÖNDERİLDİ

ABD, uzun zamandır Ukrayna'ya silah sistemleri gönderiyor. Gönderilen silahlar arasında uçaklara karşı füzelerin yanı sıra önemli sayıda piyade silahı da yer alıyor. Pentagon Ukrayna'ya, bomba imha uzmanı donanımlarının dışında pompalı tüfekler, şehir için çatışmalara uygun silah sistemleri ve özel kıyafetler gönderdi. Uzmanlara göre yakın zamanda sokak savaşı bizleri bekliyor. 

Karadeniz'de tehlikeli yakınlaşma! Rus uçağı İngiliz savaş uçaklarına karşı harekete geçti Karadeniz'de tehlikeli yakınlaşma! Rus uçağı İngiliz savaş uçaklarına karşı harekete... Haberi Görüntüle

UÇAKSAVAR FÜZELER YOLLANDI

Geçen hafta boyunca ABD Başkanı Joe Biden yönetimi, ilk kez bu ülkeye Stinger uçaksavar füze sistemleri göndererek ve Kiev'in tanklara karşı savunmasını güçlendirdi. Javelin füzeleri ve ve zırhlı araçlara karşı diğer mühimmat tedarikini daha da artırarak sevkiyatı sürdürdü. 

F-16'ların korkulu rüyası! Dev teslimat tamamlandı: Artık hiç bir şansları kalmadı! F-16'ların korkulu rüyası! Dev teslimat tamamlandı: Artık hiç bir şansları... Haberi Görüntüle

1 MİLYAR DOLARDAN FAZLA ASKERİ YARDIM

Üst düzey savunma yetkilisi, geçen yıl ABD'nin Ukrayna'ya 1 milyar dolardan fazla askeri yardım taahhüdünde bulunduğunu söyledi. Havan radarları, güvenli haberleşme üniteleri, elektronik ekipman, tıbbi ekipman, en az dokuz  devriye botu ve 5 Mi-17 nakliye helikopteri de ABD tarafından Ukrayna'ya sağlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading