Yandex Metrica

ABD'liler Biden'ı seçtiği için pişman! Son ankette Trump önde

ABD'liler Biden'ı seçtiği için pişman! Son ankette Trump önde

ABD'de yapılan son ankete göre, ABD'liler görevi Joe Biden'a emanet ettiği için pişmanlık duyarken, Trump ise onu solluyor.

Dünya

23.01.2024, 18:01

ABD seçmeni, Başkanlık seçimlerinde Joe Biden'a destek oldukları için pişmanlık duyarken, büyük bir kısmı "Trump" diyor.

Economist'ten tank iddiası: Cephede sayı şimdiden 8 bin oldu! Hangarlar yakında boş kalabilir Economist'ten tank iddiası: Cephede sayı şimdiden 8 bin oldu! Hangarlar... Haberi Görüntüle

TRUMP'IN GERİSİNE DÜŞTÜ

Wionews'un Harvard CAPS/Harris Poll'ün anketine dayandırdığı haberinde, Joe Biden'ın "Amerika geri döndü!" dediğinde ABD'nin küresel olarak yeniden dirilişinin sembolü olarak görüldüğü fakat son kamuoyu yoklamasının bunun aksini gösterdiğine yer veriyor. Söz konusu ankete göre, ABD Başkanı Joe Biden'ın onay notu eski ABD Başkanı Donald Trump'ın altına düştü.

Harvard CAPS/Harris Poll tarafından yapılan bu ankette, Biden'ın ABD Başkanı seçildiği andan itibaren onaylanmasının düşüte olduğu görüldü.

Ankete katılanların yüzde 48'i Trump'ı tercih ederken, anketi bildiren The Hill'e göre Biden yüzde 46'dan destek buldu.

Anket 15 ve 16 Eylül'de gerçekleştirildi. Hepsi kayıtlı ABD seçmeni olan 1.578 katılımcı vardı.

Biden, Trump'ın politikalarının ABD'yi birçok uluslararası anlaşmadan çıkardığını ve ABD müttefiklerini kızdırdığını gördüğü için küresel olarak olumlu bir imaja sahipti. Ancak Biden, ABD'nin Afganistan'dan aceleyle çekilmesi konusunda çok fazla eleştiriyle karşı karşıya kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading