TR Haber
ESCKapat
Ara

ABD'li siyasetçiler küçük kızlara tecavüz ediyor! Gazeteci Rick Wiles anlattı: Mossad'ın elinde şantaj görüntüleri var!

ABD'li siyasetçiler küçük kızlara tecavüz ediyor! Gazeteci Rick Wiles anlattı: Mossad'ın elinde şantaj görüntüleri var!

<p>Amerika merkezli TruNews platformunun kurucusu gazeteci Rick Wiles&rsquo;ın a&ccedil;ıklamaları kirli ABD-İsrail ilişkilerini bir kez daha g&uuml;n y&uuml;z&uuml;ne &ccedil;ıkardı. ABD&rsquo;li Wiles, ABD'li politikacıların k&uuml;&ccedil;&uuml;k kız &ccedil;ocuklarına tecav&uuml;z ettiği ve MOSSAD'ın elinde bu g&ouml;r&uuml;nt&uuml;ler olduğu i&ccedil;in şantaj yaptığını s&ouml;yledi.</p>

TR Haber
Dünya2024-10-21 13:26:00

Siyonist rejimin ABD'yi nasıl ele geçirdiğini anlatan ABD medyasından TruNews'in kurucusu Rick Wiles'in açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. 

"ABD'Lİ SİYASETÇİLER KÜÇÜK KIZLARA TECEVÜZ EDİYOR"

ABD'li politikacıların küçük kız çocuklarına tecavüz ettiğini ifade eden Wiles, MOSSAD'ın elinde bu görüntüler olduğu için şantaj yaptığını iddia etti.

Sözlerine devam eden Wiles, "Liderlerimiz, Yahudilerin Amerika'yı elde tutması için küçük kızlara tecavüz eden aşağılık pisliklerdir" dedi.

MOSSAD'IN ELİNDE ŞANTAJ GÖRÜNTÜLERİ VAR

Bu ülkede olan budur diyerek sözlerine devam eden Wiles, "FBI'ımız yozlaşmış, Yüksek Mahkeme yozlaşmış, Adalet Bakanlığı yozlaşmış, medya yozlaşmış, tüm ülke yozlaşmış çünkü biz her şeye kadir Tanrı'dan uzaklaştık ve Kabala uygulayan Yahudilerin ulusu kirletmesine izin verdik." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Wiles, "Cesaret ediyorum. Gerçeğin Amerikan halkına ulaşmasından korkuyorsun. Bu ülkedeki yolsuzlukla ilgili olarak buraya kadar şapkamı çıkardım." dedi.

ABD'li politikacılar tarafından küçük Amerikan çocuklarına tecavüz ediliyor. İsrail de bunu yararına kullanıyor diyen Wiles, "İsrail MOSSAD tarafından videoya çekiliyor böylece İsrail, Amerikan politikacılarına şantaj yapıyor. Bugün Amerika'nın durumu bu. Tanrı, bu hale geldiğimiz ülkeyi yok etmeli." şeklinde konuştu.

Yazar

Ozan KOLTUK

Yayın Tarihi

21 Ekim 2024

Benzer Haberler

ABD'li siyasetçiler küçük kızlara tecavüz ediyor! Gazeteci Rick Wiles anlattı: Mossad'ın elinde şantaj görüntüleri var! | TR Haber