Yandex Metrica

ABD'den Refah'taki soykırıma imza: Gazze'ye atılacak mühimmatlara 'Bitirin onları' yazdı

ABD'den Refah'taki soykırıma imza: Gazze'ye atılacak mühimmatlara 'Bitirin onları' yazdı

ABD'nin eski BM Daimi Temsilcisi ve eski başkan aday adaylarından Nikki Haley, İsrail'i ziyaret ederek Refah'ta sivilleri hedef alan İsrail ordusuna ait bir bombayı "Bitirin onları" yazarak imzasını attı.   

Dünya

29.05.2024, 02:18

ABD başkanlık seçimi için aday adayı olan ve ön seçimlerde Trump'ın gerisinde kalan ABD'nin eski BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, İsrail ziyaretinde skandal bir adıma imza attı.

Soykırımcı İsrail, ABD desteğiyle 7 Ekim'den bu yana Gazze'de sivilleri katletmeye devam ediyor. Söz konusu saldırılarda şu ana kadar 36 binden fazla Filistinli yaşamını yitirdi.

Almanya'da silahlı saldırı! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Almanya'da silahlı saldırı! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

SİVİLLERİ KATLEDEN BOMBAYA ABD İMZASI

Trump'ın seçimi kazanması durumunda başkan yardımcısı yapmayı planlandığı iddia edilen ABD'nin eski BM Daimi Temsilcisi ve eski Cumhuriyetçi aday adaylarından Haley, ABD yapımı olan, İsrail ordusuna ait bir bombaya "Bitirin onları" yazdı. Haley, "Amerika (kalp simgesi) İsrail, daima" notunu düştü.

Ateşkes olsa bile saldırıya devam edecekler: MOSSAD direktöründen çarpıcı açıklama! Ateşkes olsa bile saldırıya devam edecekler: MOSSAD direktöründen çarpıcı açıklama! Haberi Görüntüle

TRUMP'A DESTEK VERECEK

Başkanlık için aday adaylığını koyan ancak yeterli desteği göremediği için Donald Trump lehine başkanlık adaylığı yarışından çekilen Haley, İsrail'e verdiği yoğun destekle öne çıkıyor. Haley, geçen günlerde Trump’a desteğini açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

2

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading