Yandex Metrica

ABD'den Putin'in Türkiye ziyaretine ilişkin ilk yorum

ABD'den Putin'in Türkiye ziyaretine ilişkin ilk yorum

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Patel, vasın mensuplarının Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye'ye yapacağı ziyaretle ilgili sorduğu soruya cevap verdi.

Dünya

15.02.2024, 08:48

Günlük basın toplantısında gazetecilerin sorularına cevap veren ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Vedant PatelRusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye'ye gerçekleştireceği ziyaretle ilgili olarak "Eğer herhangi bir ülke Rusya'nın bazı kötü niyetli davranışlarından vazgeçme konusunda anlamlı bir rol oynayabilecekse bunu kesinlikle memnuniyetle karşılarız." ifadelerini kullandı.  "Türkiye'nin, Karadeniz Tahıl Girişimi'nin başarıya ulaşmasındaki etkisine" değinen Patel, Türk dış politikasıyla ilgili angajmanlar hakkında yorum yapmadı.

Trump, soykırımcı Neytanyahu ile bir araya geldi: '3. Dünya Savaşı çok yakın' Trump, soykırımcı Neytanyahu ile bir araya geldi: '3. Dünya Savaşı... Haberi Görüntüle

"HOŞ KARŞILANACAK BİR ŞEY DEĞİL"

Vedant Pantel, ayrıca "Ukrayna tahılının gitmesi gereken yere ulaşmasının ve bu alanda güvenilir bir ilerleme kaydedilmesinin kritik önemini hissetmeye devam ediyoruz. Bu kesinlikle hoş karşılanacak bir şey." dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading