Yandex Metrica

ABD'de kanlı saldırı: Biri bebek altı kişi hayatını kaybetti

ABD'de kanlı saldırı: Biri bebek altı kişi hayatını kaybetti

ABD’nin California eyaletinde bir eve düzenlenen silahlı saldırı düzenlendi. Kanlı saldırıda aralarında altı aylık bir bebeğin de bulunduğu 6 kişi hayatını yaşamını yitirdi.

Dünya

23.01.2024, 22:17

ABD’nin California eyaletinde yer alan Tulare ilçesindeki Goshen’de bir eve silahlı saldırı düzenlendi. Korkunç saldırıda, aralarında altı aylık bir bebeğin de bulunduğu 6 kişi öldürüldü.

Financial Times'tan dikkat çeken analiz: Türkiye geri döndü Financial Times'tan dikkat çeken analiz: Türkiye geri döndü Haberi Görüntüle

SALDIRI EN AZ İKİ KİŞİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİ

Tulare İlçe Şerifi Mike Boudreaux, kanlı saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, saldırının en az iki kişi tarafından gerçekleştirildiği üzerinde durduklarını ifade etti.

Kerkük'te yeni dönem! Dönüşümlü valilik modeli hayata geçiyor: 100 yıl sonra bir ilk Kerkük'te yeni dönem! Dönüşümlü valilik modeli hayata geçiyor: 100 yıl... Haberi Görüntüle

''AİLE HEDEF ALINDI''

Saldırının rastgele düzenlenmediğini düşündüklerini belirten Boudreaux, "Bunun hedef alınan bir aile olduğuna inanıyoruz” dedi.

Geçtiğimiz hafta saldırının düzenlendiği evde uyuşturucu nedeniyle arama yapıldığını belirten Boudreaux, saldırıya çetelerin karıştığını ve uyuşturucu ile alakalı olduğuna inandıklarını ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading