Yandex Metrica

ABD'de hayat felç oldu! Hizmetler askıya alındı araçlar sular içinde yüzdü

ABD'de hayat felç oldu! Hizmetler askıya alındı araçlar sular içinde yüzdü

ABD'nin New York kentinde aşırı yağışların yol açtığı sel nedeniyle olağanüstü hal ilan edilirken, New Jersey eyaletinin Passaic kentinde bir kişi hayatını kaybetti.

Dünya

23.01.2024, 17:55

Yaklaşmakta olan Ida Kasırgası nedeniyle New York'ta OHAL ilan edildi. Tropikal Ida Fırtınası sebebiyle kuvvetli sağanak yağış ve su baskınlarının yaşandığı New York ve New Jersey'de metro istasyonlarını su bastı, havaalanında ulaşım askıya alındı. sosyal medyada paylaşılan görüntüler felaketin boyutlarını ortaya koyuyor. kasırga nedeniyle en az 6 kişi hayatına kaybetti. Hayatını kaybedenlerin 4'ünün New York'ta, 2'sinin ise New Jersey'de yaşadığı açıklandı.

Doktorlar kanser diyerek acil ameliyata aldı! Genç kadının akciğerinden aldıkları parça şoke etti! Doktorlar kanser diyerek acil ameliyata aldı! Genç kadının akciğerinden aldıkları... Haberi Görüntüle

OLAĞANÜSTÜ HAL İLAN EDİLDİ

New York Belediye Başkanı Bill de Blasio, Twitter'dan yaptığı açıklamada, aşırı yağışlar nedeniyle New York'ta olağanüstü hal ilan edildiğini bildirdi. Blasio, kentte etkili olan şiddetli yağmur ve sele dikkati çekerek tarihi bir hava olayı ile mücadele ettiklerini vurguladı.

Fiyatını duyan kapış kapış aldı! Xiaomi ve Samsung'un yeni rakibi üç saatte 100.000 sattı Fiyatını duyan kapış kapış aldı! Xiaomi ve Samsung'un yeni rakibi... Haberi Görüntüle

ARAÇLAR SULAR ALTINDA KALDI

Passaic Belediye Başkanı Hector Lora yaptığı açıklamada, yağışlardan etkilenen Passaic kentinde aracı sular altında kalan bir kişinin yaşamını yitirdiğini kaydetti.

Amazon Ormanlarında ilkel kabile bulundu! Modern dünyayla hiçbir zaman temasa geçmediler! Amazon Ormanlarında ilkel kabile bulundu! Modern dünyayla hiçbir zaman temasa... Haberi Görüntüle

HİZMETLER ASKIYA ALINDI

New York Belediyesi Ulaşım İdaresi, metro istasyonlarının sular altında kalması nedeniyle tüm hizmetlerin askıya alındığını duyurdu. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, sel nedeniyle metronun kullanılamadığı belirtilirken, insanlardan metro ve sel bölgelerinden uzak durmaları istendi.

Gazze'de acı bilanço: Son 10 günde 561 Fİlistinli hayatını kaybetti! Gazze'de acı bilanço: Son 10 günde 561 Fİlistinli hayatını kaybetti! Haberi Görüntüle

ÇATI ÇÖKTÜ

Sosyal medyada paylaşılan bazı görüntülerde, yolların göle döndüğü, metro istasyonları ve evlerde de su baskınları olduğu görüldü. Polis, New Jersey'nin Kearny kentindeki postane binasının da çatısının çöktüğünü, o sırada içeride insanların olduğunu aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading