Yandex Metrica

ABD savaş uçakları bölgede uçmaya başladı! Suriye-Ürdün sınırında hareketlilik başladı! ABD saldırmaya mı karar verdi?

ABD savaş uçakları bölgede uçmaya başladı! Suriye-Ürdün sınırında hareketlilik başladı! ABD saldırmaya mı karar verdi?

ABD savaş uçakları Suriye-Ürdün sınırında dolaşmaya başladı. Dün Ürdün topraklarında 3 ABD askerinin hayatını kaybettiği ve 34 askerin yaralandığı saldırıdan sonra, ABD bölgedeki askeri faaliyetleri yoğunlaştırdı.

Dünya

04.04.2024, 19:09

ABD savaş uçakları Suriye-Ürdün sınırında dolaşmaya başladı. 

Sabah saatlerinden itibaren bölgede askeri gücünü yoğunlaştıran ABD, dün 3 ABD askerinin öldüğünü ve 34 askerin yaralandığı Suriye-Ürdün sınırındaki ''Kule 22'' ile ''Tenef Üssü'' sınırlarında uçuş gerçekleştiriyor.

Fiyatını duyan kapış kapış aldı! Xiaomi ve Samsung'un yeni rakibi üç saatte 100.000 sattı Fiyatını duyan kapış kapış aldı! Xiaomi ve Samsung'un yeni rakibi... Haberi Görüntüle

ABD SAVAŞ UÇAKLARI BÖLGEDE GÖRÜLDÜ

ABD uçakları, Ürdün topraklarında 3 ABD askerinin öldüğü ve 34 askerin yaralandığı Suriye topraklarına çok yakın olan Tenef Üssü semalarında uçuş gerçekleştirdiği tespit edildi.

Beyaz Saray tarafından yapılan yazılı açıklamada ''Ürdün'ün kuzeydoğusunda, Suriye sınırı yakınında konuşlanmış güçlerimize düzenlenen insansız hava aracı saldırısında 3 ABD askeri öldürüldü, çok sayıda da yaralı var.'' ifadeleri kullanılmıştı.

ABD Başkanı Joe Biden, yapılan saldırı ile ilgili halen bilgi topladıklarını dile getirdi.

Biden, ''Bunun Suriye ve Irak'ta faaliyet gösteren İran destekli radikal militan gruplarca gerçekleştirildiğini biliyoruz'' ifadelerini kullanmıştı.

Batı Şeria'da baskın: 11 Filistinli gözaltına alındı! Batı Şeria'da baskın: 11 Filistinli gözaltına alındı! Haberi Görüntüle

SALDIRININ SORUMLULARINDAN ABD'NİN SEÇECEĞİ ZAMAN VE ŞEKİLDE HESAP SORULACAK

Joe Biden, saldırıların sorumlularından ABD'nin seçeceği zaman ve şekilde hesap sorulacağını ifade etti.

Biden, mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading