Yandex Metrica

ABD rüyası görenlere 'madalyonun öteki yüzü'! Metropol kentte çöp konteynırı açılışı yapıldı

ABD rüyası görenlere 'madalyonun öteki yüzü'! Metropol kentte çöp konteynırı açılışı yapıldı

ABD'nin New York şehrinde adeta çile haline gelen çöp dağlarına Kent konseyi üyesi Eric Botcher tarafından çözüm getirildi. Botcher turist akınına uğrayan şehirde diğer üyelerle birlikte çöp kutusu açılış törenine imza attı.

Dünya

23.01.2024, 19:53

ABD'nin New York kenti ilginç bir olaya sahne oldu. Kentte adeta büyük bir çıkmaz haline gelen çöp sorunu için pilot proje devreye alınmıştı. New Yorkluların sağlıksız kaldırımlardan kurtulmasını sağlamak için yapılan pilot projede sona gelindi.

Avrupa'da tehlikeli gerginlik! NATO ülkesi Rusya'ya ait İHA'ları vurdu! Avrupa'da tehlikeli gerginlik! NATO ülkesi Rusya'ya ait İHA'ları vurdu! Haberi Görüntüle

ÇÖP KONTEYNIRI AÇILIŞI YAPILDI

Proje kapsamında kentin birçok yerinde kaldırım kenarınlarına çöp kutuları yerleştirildi.
Kent Konseyi Üyesi Eric Botcher ve diğer konsey üyeleri kaldırımlara yerleştirilen çöp konteynırlarının açılışını yaptı.

F-35 ve F-22'nin replikaları vuruldu! Çin'in ABD planı tıkır tıkır işliyor! F-35 ve F-22'nin replikaları vuruldu! Çin'in ABD planı tıkır tıkır... Haberi Görüntüle

MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ

New Yorklular için kangren haline gelen bu sorunun çözülmesi bir yandan kent halkını sevindirirken öte yandan gelişmiş bir ülkenin temizleme çalışmalarının vasat derecede kötü olması ABD rüyası görenler için 'madalyonun öteki yüzü' dedirtti. 


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading