Yandex Metrica

ABD ordusunun ilk trans askeri ajanlık suçlamasıyla tutuklandı! FBI ajanını Rus casusu zannettiler

ABD ordusunun ilk trans askeri ajanlık suçlamasıyla tutuklandı! FBI ajanını Rus casusu zannettiler

ABD Ordusu'nda görevli olan bir tabip binbaşı ve sivil doktor olan eşi, Rus hükümetine gizli sağlık bilgileri sızdırmayı planlamakla suçlandı. ABD ordusunun ilk trans askeri olan Jamie Lee Henry'nin Rus diplomatlarla iletişime geçmeye çalışırken yakalanması sonrası hakkında soruşturma başlatıldı.

Dünya

23.01.2024, 19:52

ABD Ordusu'nun ilk trans askeri olan Jamie Lee Henry ve eşi Anna Gabriellian hakkında Rusya'ya gizli bilgi sızdırma suçlamasından soruşturma açıldı. 

Çiftin gizli görevdeki bir FBI ajanına Rusya'ya yönelik vatanseverlik duygularıyla hareket ettiklerini söyledikleri iddia ediliyor. 

Biden ilk kez sağlık durumuyla ilgili konuştu! Adaylıktan çekilecek mi? Biden ilk kez sağlık durumuyla ilgili konuştu! Adaylıktan çekilecek mi? Haberi Görüntüle

RUS YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA GELMEDİ 

Çiftin avukatları henüz dava hakkında bir yorum yapmazken Rus yetkililerden de konuyla alakalı bir açıklama gelmedi.

İnsanlığın kaderini değişitrecek buluş! Deney farelerinde işe yaradı! Sıra insanlarda İnsanlığın kaderini değişitrecek buluş! Deney farelerinde işe yaradı! Sıra insanlarda Haberi Görüntüle

ABD'NİN İLK TRANS ASKERİ OLARAK GÜNDEME GELMİŞTİ 

Binbaşı Henry, çiftin evlendiği yıl olan 2015'te ordunun kendisine resmi olarak adını ve cinsiyetini değiştirme izni vermesinin ardından, transseksüel olduğunu açıklayan ilk aktif görevdeki ABD ordusu mensubu olarak biliniyor.

ABD'nin doğusundaki Maryland eyaletinin Baltimore kentinde Perşembe günü mahkemeye sunulan iddianamede çift, komplo kurmak ve kimlere ait olduğu tespit edilebikecek sağlık bilgilerini ifşa etmekle suçlanıyor. 

Ateşkes olsa bile saldırıya devam edecekler: MOSSAD direktöründen çarpıcı açıklama! Ateşkes olsa bile saldırıya devam edecekler: MOSSAD direktöründen çarpıcı açıklama! Haberi Görüntüle

TIBBİ BİLGİLERİ SIZDIRMAYA ÇALIŞIYORLARDI 

Davaya bakan savcılar tarafından yapılan açıklamada çiftin Rus hükümetine 'ABD hükümeti ve ordusu ile bağlantılı kişilerin sağlık durumları hakkında bilgi edinmesine' yardımcı olmak istediği belirtildi. 

Bu hastalığa yaklananlar hayata tutunamıyordu! Ölümcül pankreas kanserinin tedavisi bulundu! Bu hastalığa yaklananlar hayata tutunamıyordu! Ölümcül pankreas kanserinin tedavisi bulundu! Haberi Görüntüle

52 BİN ASKERLİK ÜSSÜN DOKTORUYDU 

North Carolina’da 52 bin askerin bulunduğu Fort Bragg askeri üssünde askeri doktor olarak görev yapan Jamie Lee Henry'nin eşi Ermeni asıllı Gabriellian'ın milliyetçi duygularla Rusya'ya bilgi verme çalışması yapması ve eşini buna ikna etmesi ile olaya FBI da dahil oldu. 

Acı itiraf! Gazze'de çalışan Amerikalı gönüllü doktor: Ömrüm boyunca bu kadar çok yakılmış çocuk görmedim! Acı itiraf! Gazze'de çalışan Amerikalı gönüllü doktor: Ömrüm boyunca bu... Haberi Görüntüle

FBI AJANINI RUS AJANI SANDILAR 

Çift bir Rus ajana ulaştı ama o Rus ajanı kılığındaki gizli bir FBI ajanıydı. FBI ajanı, çiftle Rus ajanı gibi konuştu ve çiftin Rus diplomatlarla iletişim kurmaya çalıştığını öğrendi. 

Çift birkaç kez buluşma yaptığı FBI ajanına son buluşmada bazı gizli tıbbi bilgileri sızdırınca suç üstü yakalanarak tutuklandı. 

Dev rezerv göz kamaştırıyor! Bölgeyi terörden temizleyip petrol zengini olacaklar! Dev rezerv göz kamaştırıyor! Bölgeyi terörden temizleyip petrol zengini olacaklar! Haberi Görüntüle

ÇOCUKLARININ TÜRKİYE'YE GÖNDERİLMESİNİ İSTEDİLER 

8 farklı suçtan yargılanmaya başlayan çiftin gizli görevde olan FBI ajanına Rusya’ya ajanlık yaparken açığa çıkması ve tutuklanması durumunda çocuklarının Türkiye’de güzel bir tatil için uçağa bindirilmelerini talep ettiği bildirildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading